Taigi sugalvojau išbandyti ką nors naujo, ir sugalvojau LoL'ą pažaist .
Prašau jūsų patarimų, kokiame regione geriausia žaisti, ir taip nuo ko pradėt pradedančiajam .
iskarto patariu susipirkt runas :) ir susirast kuo daugiau draugu kurie losia lol nes man pvz tjp lengviau :) daugiau vinu :) Ai beto neisleisk tu trieju tasku su kuriais gali atgauti taskus uz pirkta champa :)
Patariu lošti West servery, pataupyk 400 RP kuriuos gausi. Daug build ir info rasi rasi mobafire.com. Ir išbadyk visas roles bei kuo daugiau champ, kad atrastum tai kas tau geriausia. Ir pradžioj kol apsiprasi porą match (o gal netgi daugiau) sumesk su botais, nes po jų patobulinimo jaujokams jie tikrai bus sunkiai įkandami :)
Jau geriau, žaisk DotA2, nereik kiekvienam regionui atskiro acc, nėra jokių runu, nereik hero pirkt, lengviau išmokstama, nes yra hero guide kurie parodo kokį skillą ir kada jį kelt, kokius itemus pirkt, ir taip kiekvienam hero po 10 labiausiai įvertintų gidų (gidų yra šimtais, o gal net tūkstančiais, bet reik panaršyt Steam Guides)
Tai kam reik DotA2 pakvietimų, PM man savo email. (5 pakvietimai ant mano Main acc)
Zmogus klausia kaip LoL pradet zaist o ne apie Dota 2 eina kalba ir nepradekit FanBoy karu tarp Dotos 2 ir LoL cia tas pats bus kas COD vs BF 3 ^Sorry us free post^
weste geriausia nes ten lenku nera