sveiki :) tgi noreciau paklausti kaip manot ka geriau man isigyti nesiojama kompiuteri ar xboxa? pvz as labaj noreciau isbandyti kaikuriuos zaidimus kuriu nera ant pc tarkim kaip : red dead redemtion , halo ir t.t tgi palikite savo nuomone (pc ar xbox) ir tuo paciu linka koki jus pirktumete.
Redaguota 2013-07-01 21:03
Na,mano nuome geriau xbox,pala apie 360 kalbi,kaip supratau?
As tai imciau nesiojama kompiuteri, tuos zaidimus pereisi ir viskas, o nesiojama kompiuteri gali visur veztis, ziureti filmus ir taipat zaisti zaidimus.
Galu gale ateityje mokslams gali prireikti.
Redaguota 2013-07-01 21:25
jei turi pinigu pirk Xbox-One pats naujausias arba PS4
Sutinku su DeivisCola, bet jei vien del zaidimu imsi tai imk xbox'a pigiau iseina. zinoma galima ir laptopa imt zaidimams bet tada daugiau stukuos apie 2k maziausiai p.s. jei xbox imsi tai pirk Elite wersija nes kiek girdejau tai kokybiskesne ir nera jokiu the red ring of death erroru
nu aisku. tj jei laptopa koki patartumet?
jei žaidimam laptopo neimk, nebent jei nori balanso tarp žaidimų ir darbo ar tai studiju ar pnš. tik tada imk laptopa. O žvėries gero laptopo nerasi jei daug pinigų nesuplosi, bet jeigu normalu tai pasieškok už kokį 1500 Lt gali geresni paimt
Redaguota 2013-07-01 22:28
Štai mano loptopas, kurį pirkau prieš ~3-4 mėnesius ir esu gana patenkintas juo:
http://www.elektromarkt.lt/Kompiuterine-technika-oxid/Nesiojami-kompiuteriai/Nesiojamas-kompiuteris-Samsung-NP350V5C-S04EE.html Kolkas žaidimus visus velka gerai, žinoma, naujesniuosius ne ant Max graphics, tačiau man užtenka to. :) Tačiau aš jį pirkau ne tik dėl žaidimų, todėl susimąstyk, ar tu tenori žaisti žaidimus, ar tau reikalingas geras daiktas viskam, nes už tai turėsi mokėt pinigus. Konsolė xbox būtų daug pigiau, tačiau jau internete filmų nepažiūrėsi. Spręsti tau.
Redaguota 2013-07-01 23:01
nu aisku td. dekui zmones kad atkreipet demesi i tema. peace.
Jei renkiesi tarp laptop ir xbox imk xbox, nes laptop meslas, nebent kiseneje siuo metu (taip siuo metu, va dabar kai skaitai sita ) turi 6k lt tada imk, o jei ne tada xbox puikiai tiks....