📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Perlaidos, SMS siuntimas.
32 žinutės · 6,113 peržiūros
🕐 2013-09-04 15:29 #1
Taigi, norėčiau pasiūlyti pasipildyti savo L-A-B-A-S sąskaitą arba nusipirkti pigesnias privilegijas, kreditus ir pnš. Pigiau nei įprastai!

• Siunčiu perlaidas į L-A-B-A-S, iki 20 Lt per dieną.
• Siunčiu SMS su raktažodžiais, kreditų ar privilegijų nupirkimui.

Atsiskaitymas tik banku. Viskas vyksta taip, kad jūs man sumokate sutartą sumą banku, o aš jums išsiunčiu SMS arba papildau jūsų sąskaitą didesniu tarifu.

Susisiekimo kontaktai:

• el.paštas: [email protected]
🕐 2013-09-04 16:28 #2
Ir ką čia man dabar daryti ?
🕐 2013-09-04 16:34 #3
Dowexx parašė:
Ir ką čia man dabar daryti ?

Nežinau kokią prasmę turėjo šitas tavo klausimas, bet dėl manęs gali ir nieko nedaryti.
🕐 2013-09-04 16:39 #4
Ar as vienas nelabai supratau kokia "varke" bandai cia prasukti ar cia kazkokio mesl*o persyuostymas mane veikia? Nepagalvokit nesniauksiu koki miltu paprasciausiai mieste remonto darbai vyksta... Tikriausiai busiu prikvepaves kazkokios nesamones. :D
🕐 2013-09-04 17:01 #5
Tikriausiai kad būsi kažko prisiuostęs, nes aš čia jokių varkių nesuku. :)
🕐 2013-09-04 17:03 #6
Stratus parašė:
Ar as vienas nelabai supratau kokia "varke" bandai cia prasukti ar cia kazkokio mesl*o persyuostymas mane veikia? Nepagalvokit nesniauksiu koki miltu paprasciausiai mieste remonto darbai vyksta... Tikriausiai busiu prikvepaves kazkokios nesamones. :D

Arba išgėręs sugedusio pieno.
🕐 2013-09-04 17:06 #7
FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:

Arba išgėręs sugedusio pieno.[/quote]
Tavo ziniai pieno negeriu.
🕐 2013-09-04 17:12 #8
Viskas yra taip, kad jūs man sumokat mažesnę sumą į banką, o aš jums išsiunčiu SMS žinutę arba padarau perlaidą į l-a-b-a-s kortelę didesniu tarifu. Manau pravartu užsisakinėjant žaidimų paslaugas, pildant hostingo balanasą ar kažkas panašaus. :)
🕐 2013-09-04 17:13 #9
CAGsolution parašė:
Viskas yra taip, kad jūs man sumokat mažesnę sumą į banką, o aš jums išsiunčiu SMS žinutę arba padarau perlaidą į l-a-b-a-s kortelę didesniu tarifu. Manau pravartu užsisakinėjant žaidimų paslaugas, pildant hostingo balanasą ar kažkas panašaus. :)

Va dabar supratau. :D
🕐 2013-09-04 17:14 #10
Stratus parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:

Tavo ziniai pieno negeriu.[/quote]

Alergija/laktozės netoleravimas , kvaili įsitikinimai ar tiesiog nemėgėjas gert jį?
Redaguota 2013-09-04 17:14
🕐 2013-09-04 17:15 #11
FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]Stratus parašė:

Alergija/laktozės netoleravimas , kvaili įsitikinimai ar tiesiog nemėgėjas gert jį?[/quote]
Tiesiog nesu megejas.
🕐 2013-09-04 17:18 #12
Stratus parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]Stratus parašė:

Alergija/laktozės netoleravimas , kvaili įsitikinimai ar tiesiog nemėgėjas gert jį?[/quote]
Tiesiog nesu megejas.[/quote]

As tai anksciau megdavau piena gerti (9-12.5 metu) bet paskui kazkaip nebetoks skanus pasidare i mean, prisiragavau visokio meslo (colu,pepsiu,fantu,spaitu ir dar * ko) ir atpratau...
🕐 2013-09-04 17:19 #13
Gal užteks čia apie tą pieną? :D
🕐 2013-09-04 17:22 #14
Jei reikia sąskaita pasipildyt,pasipildai per internetą ir fsio, kokios dar perlaidos ? Kažką čia jau suki ..
🕐 2013-09-04 17:25 #15
CAGsolution parašė:
Gal užteks čia apie tą pieną? :D

Kiekvienoje temoje reikia truputi Off-Topic'o :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti