📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[Parduodama] Cs 1.6 [Unban.lt] [Pelnas siekdavo 5k litų]
5 žinutės · 2,519 peržiūros
🕐 2013-09-07 16:16 #1
Sveiki, taigi parduodame gan seną projektą - Unban.lt

Jis jau gyvuoja ketvirtus turbūt metukus. Aišku, dabar jis yra apleistas, per dieną apsilanko gal 50 žaidėjų per visus serverius. Pelnas gal 100Lt, tačiau jeigu mokate išreklamuoti projektą, per mėnesį ar du, manau iškelsite vėl projektą ir vėl sieks apie kelis tūkstančius pelną.

Į projekto pardavimą įeina:

13 Counter - Strike 1.6 serverių.
Auto Makro/Mikro mokėjimo sistemos - Mokėjimai.lt / Vpsnet.lt / Iv.lt
Unban.lt Domenas ir visas webas su dizainu ( dizainas tvarkingas, stovi ant HTML5 koduotės, tačiau išsikraipė, dėl serverių pavadinimų).
Fb grupė su 1,7k Like.
Skype su 1,7k kontaktų.

Projektui duodame 3mėnesius garantiją. (Tai reiškia, kad jeigu iškils bėdų, klaidų, ar kažko nemokėsite, mes 3 mėnesius jums padėsime.)

Taip pat išrašome Sąskaitos Faktūrą, jeigu reikės.
Galimas išsimokėtinas mokėjimas, tačiau su procentu.

kas turite uždarbis.lt accountą, tai seną pardavimo temą galite rasti: http://uzdarbis.lt/t224868/httpwwwunbanlt-counter-strike-16-zaidimu-portalas/

Projektas nebuvo parduotas, tai buvo kaip reklamos būdas.

Apie pačius serverius - Gamemodai buvo kurti mūsų pačių, yra daug unikalių cfg, misc, addonsų. Serveriai sukonstruoti, kad nelagintų, apsaugoti nuo nulaužimų.

Webas gali sunkiai krautis, nes stovi ant apkrauto VPS.

Kainą yra triženklė, su rimtu pirkėju bus galima derėtis.

Kontaktai:

Email: [email protected]
🕐 2013-09-07 21:17 #2
Žinai, galėtum tiesiog pervest man tuos pinigus už darba o ne slėptis lyg maža mergaitė...
🕐 2013-09-07 21:44 #3
eimantux parašė:
Žinai, galėtum tiesiog pervest man tuos pinigus už darba o ne slėptis lyg maža mergaitė...

Vau...Tai dar ir tu esi įklimpęs į šitą reikalą?
🕐 2013-09-08 08:57 #4
12k kaina??????????????? Wow...
🕐 2013-09-08 10:13 #5
FeelingHigh parašė:
[quote]eimantux parašė:

Vau...Tai dar ir tu esi įklimpęs į šitą reikalą?[/quote]
Yup, buvau rašes į supergames.lt sukčių database, bet tas parašė kad tipo perves, ir kad apgavikas, nėra, bet aš ta darba padares jam nuo rugpjūčio 23d, ir taip vilkina laika. Pagal viska jeigu jis gauna ta pelna „~5k", tai man įdomu kodėl jis negali sumokėt už darbą kurio kaina yra 10lt..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti