Sveiki, turiu klausima :) ar yra koks nors budas, kad persiust pinigus paypalu nerisant kortos, nes mano paypalas nesuristas su korta ir negaliu nieko visiskai daryt, kad persiust pinigus reik pakelt siuntimo limita, o kad ji pakeltum reik surist su korta, arba nieko nepadarysi. arba gal yra budas kad gauti korta nemokamai?
Čia turbūt.
https://www.santandercards.co.uk/service/authentication/paypal
Aš irgi ten pat užstriges, kadangi siuntimai visiškai išjungti biški pinigų mano acc irgi yra :/
Norint ,kad nebūtu didesnių limitu privaloma surišti su banko korta,kitaip nieko nepadarysi .
PayPal'u butinai reikia korteles. Kitaip nieko neiseis.
yra koks nors budas korta nemokamai gaut? nu ta prasme netikra, kad net ne mano rankose butu
Ne, reikia tokius dalykus pirkt arba pačiam kortelę darytis.
Persiųsk pinigus į kito žmogaus paypal ir prašyk, kad jis tau tuos pinigus grąžintu banku. Aišku, už tai gausi sumokėti šiokį tokį procentą.
jUS KA negirdejota apie paypalo vcc verification credit card? vcc raiskia kaip tu esi nepilnametis ir ir neturi kreditines korteles tai gali gaut is pacio paypalo anonimine netikra kreditine bet pinigu issimti negali bet pervest gali . i pm man paaiskinsiu