Sveiki , vos prieš kelias dienas gavau X360 ir visiškai jokio žalio supratimo neturiu ,kaip gi ten įsirašyti vieną,kita žaidimą į DVD diską . Iš pradžių galvoju,ai va ISO failą įrašysiu ,įdėsiu ir viskas veiks, bet pasirodo nieko panašaus, gal iš čia esančių kas nors pasakytu ir nusakytu kaip ten viską reikia daryti, 1 žingsnį aš žinau,nueiti ir nusipirkti DVD+R DL diską, ir čia baigiasi mano kuklios žinios, tai pat žinau,kad kažkokį kodą reik vest ,o daugiau kaip ir viskas , ačiū tiems kas mėgins padėti .
Dowexx - Nepiratauk, gi vaidini ne pirata :)
Reikia tau specialaus xboxo atrišimo (~250Lt) yra dauguma xboxu be to atrišimo, todėl tinka viskas tik iš atmintuko.
Pamiršau kaip tas vainas atrišimas, jei reikia pirmadieni pasakysiu.
Visu pirma reikia tau issiaiskinti ar tas X nulauztas, nes kitu atveju irasyti zaidimai ne veiks. Del 200lt, tai cia ka tik iseje ir dar parduotuvese, gerai pasiknaisiojus galima gerio rasti ir maziau nei 50lt.
Pas mane jis atrištas,žaidžiu GTA V neoriginalu :D
Bet kaip įrašyti diskus nesuprantu (GTA V buvo komplekte prie Xboxo)
Redaguota 2013-09-21 21:45
Gameris piratų buveinė,bet nei vienas nežino kaip į X360 žaidimus į diską įrašyt :D
Redaguota 2013-09-22 00:44
dowexx, parsisiusk nero programa. ten galesi irasynet i diskus geimus. viskas toj programoj turi but aisku. net as mokejau, pirma karta tai darydamas 4 klasej, kai piratvau geimus ant ps2 :D
o beto, kur galima butu rasti pigiai xbox 360?
Redaguota 2013-09-22 10:15
Visu pirma suzinok ar pas tave Jtag/RGH ar flashinta konsole. Jei flashinta tai as nemoku jei Jtag/RGH tai be disku i harda iskart galima
Išmokau į diskus įrašinėti žaidimus,
P.S pas mane LT3.0 , reikia diskų norint žaisti .