Sveiki gal kas zinot kaip interneto deka eina uzsidirbti pinigu?Esu girdejas kad eina uzsidirbti,tik siek tiek laiko atiima.Pamaniau veltui svaistau laika,kuomet galiu kazka tai uzsidirbti:)
NIEKO neužsidirbsi, o tik laika iššvaistysi.
mantezxxxl parašė:
Sveiki gal kas zinot kaip interneto deka eina uzsidirbti pinigu?Esu girdejas kad eina uzsidirbti,tik siek tiek laiko atiima.Pamaniau veltui svaistau laika,kuomet galiu kazka tai uzsidirbti:)
Žmogau, tu per tą tipo "darbą" per kokius metus užsidirbsi centus ( kokius 5 arba 10 centų jeigu pasiseks. Čia priklauso nuo to kiek tu laiko praleisi prie tos nesamonės) :D Tave dar tikrai tai domina ? patarčiau pamiršti šita dalyką ir sąžiningai užsidirbti :)
Redaguota 2013-10-07 19:57
Geriau jau dirbti sąžiningai , o ne 24/7 prie PC. Jei jau nori greit užsidirbti , tai palauk Gruodžio vidurio , kaimynams galėsi nukasti sniegą arba iš kiemo sugrėbk senus lapus. Kitą rudenį palauk bulviakasio , irgi garantuotai užsidirbsi.
Aišku pelningiausia yra pardavinėt MMO žaidimų gold'ą arba membership'ą.
Redaguota 2013-10-07 19:58
siaip ideju jokiu neturit kas siais laikais populiaru ir kaip gali uzsidirbti? Nes kaip ir liudna su pinigais dabar :D
Jo.. Eik ŽIEMĄ sniegą kast, PAVASARĮ tvarkyti aplinką. VASARĄ varyk į kaimą ,o RUDENĮ bulvių kast ir lapų grėbti..:D
Šiaip yra gan pelningų, bet sunkių būdu gaut pinigu, kaip itemų farminimas WoW/Diablo3 žaidimuose. Dar vien iš Steam Workshop (ten kur deda daigtus/kepures/etc žaidimam, kaip TF2/Dota2), Per metus iš tų itemų susirenka daug. Per metus Valve išdalino ~110 Tūkst. JAV Dolerių tų daigtų kūrėjams.
Redaguota 2013-10-07 20:01
Ha ha :D galesit eiti daryti tuos darbus :D galvoju kaip reikia rimtai uzsidirbbti :D Jus durniu voliojat cia
Tai kur tu nori užsidirbti??! kaime užsidirbti yra geriau nei prie PC...:/
Lezayn o kiek tau metu :D?
mantezxxxl parašė:
Lezayn o kiek tau metu :D?
Nepergyvenk.. dar vaikas esu.. :D 14 :D kiek supratau iš tavęs tau tikras darbas yra prie PC :D
Redaguota 2013-10-07 20:02
Nu tai tada blogai supranti,suprantu as tave kai buni 14-likos :D man taip pat budava bet as kalbu apie rimciau ir manau cia yra vyresniu kiek,kurie mane supras ;D
Galima užsidirbti, mano dėde užsiregistravo į kažkokį Švedijos puslapį ir jam į Gmailą kiekvieną dieną siuntinėdavo kažkokias reklamas ir jis kažkur turėdavo jas persiųsti. Per kažkiek laiko (mažiau negu mėnesį) užsidirbo apie 1000LT sedėdamas prie PC. Reikės paklausti kur jis ten viską darė.