FeelingHigh parašė:
[quote]Kiborgas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
Pradzioje gali tiesiog kokiu old-skul zaidimu (arba naujausiu) gameplay be komentavimo pakurti, paskui galetum pameginti su komentavimu...
Skamba viliojančiai , reiktų pabandyti...
Beje , kas liečia komentavimą , tai kokia kalba labiau apsimoka komentuot : anglų ar lietuvių?[/quote]
Jeigu esi labai gerai snekantis anglu,tai kurk anglu kalbos,cia tavo reikalas,o ka ten kito sako ''kodel uz lietuva nekuri it tt'' tai vapsie tau sprest :D Bet jeigu anglu kursi tai neissigask kad pradzioi nieko neiseis,yprasi ir zinosi ka sneket po kokiu 5-3 video,nes man tas pats buvo kaip minecraft angliskus kuriau,tai kartais puse zaidimo nieko nesnekedavau,kurk kokius apgailetinus juokelius ar pns,kad zmones ziuredami turetu ka ziuret :D[/quote]
Apgailėtinų prikolų ar kažko panašaus nesinori kurti , be to kažin ar man pavyktų skaldyt prikolus kaip PewDiePie ar Sp00n....[/quote]
Nu visi savo stiliu turi,savo zaidimus,kaip Syndicate pasake karta ''As zaidziu tokius zaidimus kokie man patinka,o ne kad tuos kuriuos zmones man pasake zaist'' Ir tu kazka panasaus mastyk,nezaisk per senu zaidimu,nes gali demesio visai nebut,as kuriau L4D 1 dalies gameplay,po 20 perziuru gaudavo,tai mastyk pats,tiesiok pradek kurt,ir ziurek ar bus demesio ar ne,ir klausk kitu zmoniu ka jie nori pamatyt per kita video.
P.S And lietuvisko channel su 60 video surinkes buvau tik 30Sub
Ant anglisko su 20-30 video surinkes buvau iki 40Sub,Bet nuo 100 subu viskas greiciau auga,perziuros,subai,laikai ir tt..