📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ghost Recon Online
3 žinutės · 1,395 peržiūros
🕐 2013-11-02 17:16 #1
Taigi sveiki visi gameris.lt nariai, pastebejau kad nelabai daug lietuviu zaidzia si zaidima, tad noreciu pasiulyti ji isbandyti. Ginklus, sarvus ar ginklu attachment'us galima pirkti uz gautus pinigus (aisku, kaip dauguma nemokomuose online zaidimuose galima isleisti ir tikru pinigu, bet mano manymu nera reikalo to daryti).Taip pat ju galima gauti patvirtinus challenga pvz. apginti uzimta punkta nuzudant 10 priesu ir pan. Taip pat zaidime galime kurti klanus, ju emblemas, galima sukurti klanu match'a ir t.t.
Yra event'ai kurie trunka menesi ir juos ivygdzius gaunami pinigai kuriuos galima tik gauti perkant tikrais.

Jei ka sudominau rasykite savo nickname zaidime, pakviesiu i draugus. Jei musu prisirinks daug galesime susikurti klana.
Linkas siustis (pirmiausia turite uzsiregistruoti ) http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-US/home/index.aspx
🕐 2013-11-02 18:29 #2
Esu žaidęs ta ,bet buvo problema dėl matchu ,labai sunkiai juos rasdavo ir ilgai laukt dėl to reikėjo ..
🕐 2013-11-02 20:30 #3
Tai machu iesko tu, kurie katik prasidejo arba baigesi, bet jei tokiu ner tai ileidzia ten kur yra vietu... Man ir macha kartais suranda per 1 min, kartais per 3m. Bet laukt nera nuobodu, galima isbandyti ginklus (kurios galima pirkti), granatas firerange'a ( tai arena kur galima pasitreniruoti saudant i taikinius, isbandyti ginklus).
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti