koke os(windows) geriausiai zaidimams?
Redaguota 2011-02-09 20:41
XP, nes kitokiems windowsams reik daugiau RAM'u ir pan. Nežinau kaip del našumo, bet jei kompas nestiprus, XP geriau.
as ir manau kaip ir mano kiti kad xp bet yra kas sako kad windows 7 geriau bet man xp o seip rinktis lieka tau
tj va ce ir beda pas mane windows 7 as noriu y kitus rasyt bet nezinau kokie pas maen draiveriai...
Xp kolkas geresni bet po metu kokiu pamatysi visi geimai ant win7 bus nes jau dabar daugokai ant xp neveikia :|:=
pas mane ant 7 daugiausai i ir nepavelka
XP geriausias kolkas, nes daugiausiai jam geimu siuolaikiniu sukurta, ramu mazai ryja seip patogus labai
man tj pvz win xp zymiai geresni uz 7,bandziau ir 7'us,bet jie man kazkaip nepatiko,todel vel persirasiau y xp...
man atrodo jeigu turi gera kompa tai windows 7 geriausi nes jie naujausius saidimus pavesa o xp tai blogesniam geriau tinka bet po metu nei vienas saidimas xp windows nebeveiks.:(
nu nes pagrinde paskui windows 7 kurs geimus vien=?
veiks ir ant tu win xp nes nauji kaikure game veike ant 98
Jei pc išvis grabiškas tai žaidimam geriausiai tinka windows 2000 kiek pamenu taip vadinasi jiem tinka daugelis xp driveriu ir jie rija dar ma-iau ramu nei xp. Tik, kad ir kas beatsitiktų neisirašinėk 98 windowsu prasikeiksi.
zinau irusu jie prisigaudo juodai