📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Iš kur pirkti detales, kompiuterį?
16 žinutės · 4,508 peržiūros
🕐 2013-11-18 12:29 #1
pirk is ebay.co.uk as pats pirkau vaizduske is ten uz ~1800lt neapgavo yra tokia svetaine pirkanglijoje.lt atveza anglijoj pirktas prekes as uz atvezima sumokejau 20lt atveze per 4dienas kita diena po apmokejimo pardavejas issiunte i pirkanglijoje.lt sandeli jau kita diena siuntinys iskeliavo i lietuva kas del garantinio tai gauni uk garantija kaikurie pardavejai suteikia nemokamo grazinimo laikotarpi man dave 3sav. jei nepatinka preke galima nemokamai grazint ir jis tau grazins pinigus. bet tau sprest
🕐 2013-11-18 14:55 #2
Is Varles neapsimoka. Ten antkainiai didziuliai. Topo Centras geras shop'as bet ten PC daliu nerasi. Ka zinau... Jei nebijai prarasti pinigu ar prekiu (kartais taip nutinka) gali pirkti is uzsienio.
🕐 2013-11-18 15:03 #3
as tj dabar pirksiu is 1a ir seip visada perku is 1a arba is kilobaito.
🕐 2013-11-18 15:04 #4
TheImprezaWRX parašė:
as tj dabar pirksiu is 1a ir seip visada perku is 1a arba is kilobaito.

1a neblogas pasirinkimas. Ten kainos kiek zinau normalios. :D
🕐 2013-11-18 15:06 #5
1a kainos labai geros.
🕐 2013-11-18 15:24 #6
Kilobaito kainos kaip ir Varlės + ten durnių rojus.
🕐 2013-11-18 15:25 #7
tiptop.lt
🕐 2013-11-18 15:37 #8
egkanii parašė:
kompiuterio detales patariu pirkti is ten kur tau yra butu arciau pasiimti is office ir esant brokui, galima greiciau atsiimti. Del skytech, ten politika oaprasta- is tiekejo perkamos pigios detales, pazistu kaune vadova parduotuves, jei uztaikysi ant nebroko, bus ok, jei bus brokas ir sandelyje netures atsargu- laukti gali tekti ir 3 sav

Del 1a- pristatymas nemokamas, su garantiniu aptarnavimu tas pats kaip ir skytech, mano tetis pazista is vilniaus vuena ten dirbanti. Geriausias variantas- pirk patikimesniu gamintoju produkcija

Kilobaitas irgi ne stebuklas ten daugelis surinktų PC yra šlamštas.
🕐 2013-11-18 16:01 #9
UK dalys brangios , tad geriau jau iš ten pirkt jau surinktą PC :D
🕐 2013-11-18 21:31 #10
fantasy parašė:
Čia: http://www.skytech.lt/forum/viewforum.php?f=4 paskaitant atšoka fantazija nuo pirkimo iš Skytech. Pirkti ten reikia, kur yra arčiau ir kur klientų aptarnavimas malonus. Dėl broko apsisaugoti neįmanoma. El. parduotuvėse pirkti yra rizika.

Sh*t happens...
🕐 2013-11-18 21:40 #11
fantasy parašė:
Čia: http://www.skytech.lt/forum/viewforum.php?f=4 paskaitant atšoka fantazija nuo pirkimo iš Skytech. Pirkti ten reikia, kur yra arčiau ir kur klientų aptarnavimas malonus. Dėl broko apsisaugoti neįmanoma. El. parduotuvėse pirkti yra rizika.

Tai tu mieliau lauktim panašiai ir pirktum už 10% didesnę kainą?
🕐 2013-11-18 22:45 #12
Pirkau iš Fortako kompiuteri.
Pasirodo brokuota motininė, nunešiau kompiuterį į garantinį, priemė, per 4 dienas jau buvo sutvarkytas.
Nežinau apie kitas elektronines parduotuves, bet fortakas 4/5.
🕐 2013-11-19 00:02 #13
fantasy parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

<..> lauktim <..> pirktum už 10% didesnę kainą?

Aš pirkau stacionarų ir panelei laptop'ą iš UK. Metai jau turim, veikia abu awesome. Sumokėjau už atvežimą apie 100, susidėjau pats, viskas ok. Skytech bučiau pusė kainos mokėjęs, bet tyngiu žaisti aš su tom internetinėm parduotuvėm. Nesigailiu visiškai.[/quote]
Tai tu * esi. Permokėt už daiktus kurie yra Lietuvoj-logikadzin9000...
🕐 2013-11-19 10:44 #14
fantasy parašė:
[quote]gotten parašė:
NUSTOKIT OFFTOPIC DARYTI! gerbkit autorių temos, <..>

Patarimas autoriui: pirk iš UK, yra Lietuvoje imone kuri tuo užsiima, pats pirkau, metams- dviems garantija, brangiau nei LT,
<..>
Juokiausi iki ašarų kai žmonės vietoj patarimo, skaičiuoja ne savo pinigus :D

Aš pirkau iš ten pat. Man suteikė 4 mėn grąžinimo garantiją. Čia kaip gero dviračio pirkimas iš Vokietijos, kurį turiu jau 5-6 metus, ir Lietuvoje geresnio neresčiau. Matau, kad čia postus renka, bet patarimų protingų jokių. Bent LM'e galima protingai padiskutuoti, ten daug žmonių iš Lietuvos įmonės kuri veža PC iš užsienio. Čia užėjau, nes ieškau NFS:Rivals, bet kai kurių mąstymas labai bukas.[/quote]

Jeigu tau taip nepatinka Gamerio žmonės , tai ir sėdėk tame LM , niekas neverčia čia tavęs lankytis.
🕐 2013-11-19 11:34 #15
gotten parašė:
NUSTOKIT OFFTOPIC DARYTI! gerbkit autorių temos, Santykius realiai aiškinkitės mažvaikiai. Aš kai Gintaxui parašiau dėl anos temos, tai ir dabar čia malat Sh.. Pusė nevykėlių priėję ir puola ant naujokų vietoj to kad protingai patartumėt.

[quote]fantasy parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Tai tu * esi. Permokėt už daiktus kurie yra Lietuvoj-logikadzin9000...

Bingo! Turim laimėtoją! :DD
Joke. Neskaičiuok svetimų pinigų, Tu jų vistiek negausi. Lietuvoje tik dabar atsiranda tai ką pirkau prieš metus[/quote]

Patarimas autoriui: pirk iš UK, yra Lietuvoje imone kuri tuo užsiima, pats pirkau, metams- dviems garantija, brangiau nei LT, bet ketvirt&#224; kompą jau perku draugui, viskas veikia.

ir nekrripk demesio i kai kuriuos nevykelius, jie neturi galimybes is uk pirkti todel pavydi.

Juokiausi iki ašarų kai žmonės vietoj patarimo, skaičiuoja ne savo pinigus :D[/quote]

Tu durns kaip tu stumi. Taigi mes diskutojam apie e.parduotuves , tad pinigai irgi į tai įeina.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti