Sveiki, kolegos!
Va klausant Avril Lavigne dainu, man iskilo klausimas, ar gameryje randasi bent kiek kairarankiu(as vienas is ju), hey, atsilepkit! Ar jums patogu zaisti saudykles ir siaip naudotis klaviatura, pelyte, gamepad'ais? Gal kas nors naudojasi pelyte kairiaja ranka?
Va tokie keisti mano klausimai.
Safety and peace, my friends!
Redaguota 2010-09-20 21:50
taip as kairiarankis....
taip man patogu zaisti saudykles
ne as nesinaudoju pelyte su kairia ranka... :)
as irgi kairiarankis ir tikrai viska darau svaidau ir spiriu su kaire puse ... o kai zaidziu saudau (tik su desine ) rasau su desine ....
As kairerankis esu bet dauguma dalyku darau su desine taj man nesunku rasyt nei su kaire nei su desne ajsku as daugiau su kaire dalyku darau bet su desne taip pat dauk darau :)
as ir kairerankis.:D as tai zaidziu saudykles su desine ranka :D.
Man atrodo neturetu būt skirtumų, juk dešniarankiai irgi su WASD lošia kairia ranka ir dar sugeba viskokius "combo"daryt. Manau kai įpranti tai jau nejauti skirtumo.
jo man pvz patogiau su WASD zaist :)
as Kairarankis ! Bet zaidziu su desne Nezinau kodel Be to as netikras kairys!
Redaguota 2010-12-14 18:10
Aš irgi kairiarankis, bet pele valdau dešine nu išskyrus atvejį kai dešinės rankos nykštys buvo užsilenkes į kitą pusę. O su klava tai lošiu ir kaire ir dešine.
joptararai,kiek cia kairerankiu :D
as irgi kairerankis.spardau kamuoli su kaire koja.rasau su kaire.valgau su kaire.o saudykles zaidziu su desine(valdau pelyte) (cool)
as irgi kairerankis.spardau kamuoli su kaire koja.rasau su kaire.valgau su kaire.o saudykles zaidziu su desine(valdau pelyte) (cool)
As desiarankis bet pastebejau iestiek visi losia su desine ranka :)
Aš kairiarankis, pelė valdau su dešine, bet kai jį buna gipsuota (tai jau buvo 3 kartus), tada tenka su kaire ;DD Ant klavos nėra skirtumo. Rašau, piešiu ir visa kita darau su kaire, bet kai žaidžiu fule tai jau mano stiprioji koja yra dešinioji.
as irgi kairiarankis ir man potogiau zaisti su desine saudykles ir be to dar groju gitara desine:)