Na, pagalvojau būtų įdomu sužinoti kokią įtaką jūsų gyvenimui daro muzika ?
Žiūrint kokia muzika, jai klasau kokios techno ar šiaip kokių remixų tai nieko blatno tiesiog maloniau su muzika veikt ką nors, o ne tylumoj būt. :D O šiaip repas tai tikrai užkabina ir beveik visos dainos yra repo pas mane soundtracke aišku normalus repas su įdomia mintimi, o ne iš lempos.
Man asmeniškai muzika daro nemažą įtaką. Kai žaidžiu , tai beveik visada pasileidžiu savo muziką , nes tada aš atsipalaiduoju ir užsivedu , o tada man einas kaip per sviestą :D
Aišku pats klausau Metalą , Rock'ą arba Punk/Hardcore ir netgi mieliau ausiai juos girdėt , negu kokie vienadieniai hitai su absurdiškais žodžiais ar koki cypukai...
Redaguota 2013-12-11 20:13
Man muzika pakeite ko ne visa pasauleziura, tik reikia klausyt gera muzika koki Bob Marley, Beatles, Jimi Hendrix, 2Pac ir t.t... O ne ta lietuviska repa, jeigu ji galima pavadinti repu :)
Ei ei, ant lietuviško repo nestumkim. G&G sindikatas bei ade ir karūna mano mėgstamiausi atlikėjai yra. Minti gera iškelia kartais. Taip tai klausau beatles, daft punk, wolfmother ir visų senų gerų.
Redaguota 2013-12-14 15:26
Itaka daro. Bet ne per didziausia. Del LT repo tai nelabai jis man... Tik G&G Sindikato daina - Muzika Kuri Saugo man praeina. Lt muzikos galima sakyti neklausau nes jas "labai sunku ismokti" o ypac priedainius.
Na mane tai priverčia susimastyt muzika kuri turi prasmingus žodžius.
Kadangi as muzikos klausau beveik visada is game, tai nebent padeda vygdyt misijas per game :D
Nedaro itakos, tiesiog seip patinka pasiklausyti
Man tai muzika senus gerus prisiminimus sukele
o man muzika yra visas gyvenimas. Ketinu ateityje iš to gyvent :)
Nu ka muzika. Per balius zjbs pasiklausyt, beto kai esi prilakes tai jokio skirtumo ar klausai koki dubstepa, ar kokia litviniska gabala kvepia pusynai. Svarbu kad ritmas yra, o tak va:D
muzika? hmmmm....SmAGu klausyt kazka grajinant,smagu klube sokti,smagu po stalu gulint klausytis... :D