📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Del samsung g (s5830i) Ace os Android perrasymo
5 žinutės · 3,716 peržiūros
🕐 2013-12-13 16:33 #1
Zmones, gal kasnors esat susidure su tokia problema.
Turiu samsung galaxy ace 5830i telefona, staiga is oro nebeisijungia pilnai telefonas. Uzsikrauna ir rodo pavadinima ir daugiau niekas nesikeicia. Intike/ youtubej ir kituose ivairiuose forumuose bandziau ivairius guidus kaip perrasyt tai tas su"iktas mano tel vis meta visokius aborted , krc wnz viskas vyksta priesingai nei guide- kokiam video parodyta. Gal kas zinot 100% issamu ir veikianti toturial'a Kaip perrasyti Android sistema siam telefonui. Prasau parasykit : skype : n00bad , Arba cia i pm busiu baisiai dekingas. Maldauju negaiskit laiko ir neverskit laukt jusu zinutes kaip ana karta nes isdurnesiu...
🕐 2013-12-13 19:26 #2
nueik atsisiusk softa normalu ir isirasyk per odin programa:)
🕐 2013-12-14 14:15 #3
2012 parašė:
nueik atsisiusk softa normalu ir isirasyk per odin programa:)

su tokiu daunisku telefonu netaip paprasta, viskas vyksta netaip kaip guid'uose.. Nesugebu suconnectint į ta programa savo telefoną. Trbt nepadetu ir paaiskinimas kaip viska daryt nes jau tu guido prisiziurejau n.i.xuja nieks neveikia..
🕐 2013-12-14 18:05 #4
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2283926

Atsisiunti oficialų softą ir rašai per odin, i download mode patenki laikydamas vold+home(arba volu)+power. O jei rankos kreivos nešk į MTTC.
Redaguota 2013-12-14 18:10
🕐 2013-12-16 18:15 #5
tyrasvyras parašė:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2283926

Atsisiunti oficialų softą ir rašai per odin, i download mode patenki laikydamas vold+home(arba volu)+power. O jei rankos kreivos nešk į MTTC.

Zinok kiek buvo uzsi"isimo kol radau normalu guida youtubej kur viskas nrml parodyta kaip suconnectint ir taip toliau visa mesla padaryt,, tai viska normaliai perrasiau. kreivos nešk į MTTC - siaip telefonui garantija, bet kai nuejau i omnitel tai jie man ten ir siule nest i ta MTTC ;d. Aisku man geriau paciam susitvarkyt.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti