Taigi, koks jūsų pirmas arba keli pirmi žaisti žaidimai? Ir kiek jums tada buvo metų ?
Mano tai Bf:vietnam, cs 1.6, nfs underground 1,2 ir kažkoks 2d žaidimukas su kiškiu kai man buvo 5 metai :)
Blyn, atrodo 2002ar 2003 su ps 1 kazkoki Crash zaidziau . Labai geras zaidimas, nu poto prie Driver perejau ir zaidziau visas Driver dalys iki San francisco :)
Iš kur man atsiminti ,tai buvo gan senai kokį 12 metų atgal, kažkas su triušiais buvo
Mano tai buvo tai berods Bomberman ant 95 windows o gal dar ir senesnių, pamenu tokia DOS aplinka buvo ir DOS'iniai žaidimai, kur į flopikus tilpdavo. Dar buvo jūrų mūšis ir berods Shadow Kingdom. O jau vienas žinomesnių buvo Commander Keen kažkuri dalis :D
Pamenu mano buvo Tarakonai ir Buliu kautynes 2003( pirmam kompe sito zaidimo nepavezdavo) :D
1nsane - kai man buvo mazdaug 3 metai.... :D Dabar man 13... Senas nolifer'is ane??? :D Bu na ir senesniu... :D
Anksciau zaisdavau , tai ka tevas losdavo (strategijas ir pan.)
Bet kai pradejau rimtai zaist , tai turbut variau Krumines lenktynes ir Buliu Kautynes 2003..
Pirmas paprastas tai gal "Sniegelis Meskucio nuotykiai" 2d platforminis zaidimukas, ausum gaem
O is rimtesniu ~5 metu pas dede geimeri, Warcraft III, CoD1, NFS MW
neoamenu, pirmakart prie pc prisedau gal 4 metu. pamenu is senu laiku nfs underground, underground 2, nfs hot pursuit 2, gta1, doom ir doom 2, bf 1942