📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
NBA 2k14 Problema!!
14 žinutės · 3,571 peržiūros
🕐 2013-12-19 17:10 #1
Sveiki, turiu tokią problemą:
Įsijungiu žaidimą, viskas normaliai, einu į savo career ir tada einu į varžybas. Žaidžiant varžybose, praėjus kelioms(arba daugiau) minučių paima taip iš niekur nieko ir išsijungia kompas. Nesuprantu, bandžiau 4 kartus ir visus kartus buvo tas pats. Tai kas čia per problema? Po to kitą dieną įsijungiau vėl varžybas ir viskas buvo normaliai, tačiau dar kitą dieną vėl išsijunginėja kompas. Jeigu žinot kaip išspręsti šią problemą, rašykite, būčiau labai dėkingas. :)
🕐 2013-12-19 17:16 #2
Uzkaista PC gal?
🕐 2013-12-19 18:37 #3
Parsisiųsk ccleaner ir pravalyk, man irgi panašiai būna iš lempos, kažką win pridurniavoja :/
🕐 2013-12-19 20:23 #4
Dėkui, pabandysiu parsisiųst tą ccleaner. :)
O kompas tai nekaista tikrai. :)
🕐 2013-12-27 11:38 #5
Ir vėl aš rašau.. Man ta problema išliko. Parsisiunčiau Ccleaner, viską išvalau ir vis tiek kas dvi dienas man išsijunginėja tas žaidimas, kai einu į varžybas. Vieną dieną leidžia normaliai pažaist, o kitą išsijunginėja ir neina. Jeigu žinot kaip tai ištaisyti, tai pasidalinkite savo mintimis. :)
🕐 2013-12-27 15:10 #6
TRIX parašė:
Ir vėl aš rašau.. Man ta problema išliko. Parsisiunčiau Ccleaner, viską išvalau ir vis tiek kas dvi dienas man išsijunginėja tas žaidimas, kai einu į varžybas. Vieną dieną leidžia normaliai pažaist, o kitą išsijunginėja ir neina. Jeigu žinot kaip tai ištaisyti, tai pasidalinkite savo mintimis. :)

Pats atsakei atsakymą į savo klausimą.Jai tau išsijunginėja kas dvi dienas,tavo kompas per tą laiką įkaistą.Geriausiu atvėju perašyk windowsus.
🕐 2013-12-27 15:25 #7
Kad windowsus perrašyt reikia, tai gal ir tiesa, bet, kad kompas įkaista, tai nesamonė. Jis per naktį pailsa ir tikrai nėra įkaitęs. Taip greit neužkaista nuo įjungimo, turi praeiti daug laiko. :)
🕐 2013-12-27 16:02 #8
SpeedFan programele gali lengvai stebėti temp pokyčius siūlau pamegint nors ir sakai ,kad nekaista ,bet ka ten žinai gal tau fanai net nesuka :D pabandyk atsarga gedos nedaro.
🕐 2013-12-27 16:07 #9
Zjbs yra pas tave! Čia gaunasi kaip apsauga nuo nolife. :D Žaisk kas antra diena . :D
🕐 2013-12-27 16:17 #10
Iš dalies tai taip, negali užsižaist. :D Bet dabar turiu laiko, tai kažkaip vis tiek norisi pažaist dažniau. :D
🕐 2013-12-27 16:18 #11
Piromanas parašė:
SpeedFan programele gali lengvai stebėti temp pokyčius siūlau pamegint nors ir sakai ,kad nekaista ,bet ka ten žinai gal tau fanai net nesuka :D pabandyk atsarga gedos nedaro.

Dėkui už visus variantus, pažiūrėsiu. :)
🕐 2013-12-27 16:25 #12
TRIX parašė:
[quote]Piromanas parašė:

Dėkui už visus variantus, pažiūrėsiu. :)[/quote]

Beje, gal gali link'a numest tos programos, nes nelabai randu patikima internete, visi labai įtartini su virusais atrodo.
🕐 2013-12-27 18:20 #13
TRIX parašė:
[quote]TRIX parašė:
[quote]Piromanas parašė:

Dėkui už visus variantus, pažiūrėsiu. :)[/quote]

Beje, gal gali link'a numest tos programos, nes nelabai randu patikima internete, visi labai įtartini su virusais atrodo.[/quote]
http://www.filehippo.com/download_speedfan/ prašom
🕐 2013-12-28 12:29 #14
Dėkui. :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti