📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Gift
7 žinutės · 1,843 peržiūros
🕐 2013-12-20 21:16 #1
Sveiki norėjau paklaust. Gavau gift paspaudžiu ant nuorodos, suvedu kodą kur gaunu į el paštą. Man tda rašo, kad error yra. Kame problema?
🕐 2013-12-20 22:52 #2
Gargame parašė:
Sveiki norėjau paklaust. Gavau gift paspaudžiu ant nuorodos, suvedu kodą kur gaunu į el paštą. Man tda rašo, kad error yra. Kame problema?

Duok man, aš ant savęs galiu pamėgint paspaust :D ( o šiaip man kažkodėl nėr šitos problemos )
🕐 2013-12-20 23:06 #3
Skaityk, viskas ką tau reikia žinot yra parašyta ten iš kur gavai gift.
🕐 2013-12-21 02:29 #4
jei gali imesk error ss :) gal aiskiau bus nes tik is pasakymo nieko negaliu padet, be to manau kad maisai key su gift, nes gift tai ne kodas tai kito zaidejo atsiustas game. o key tai kodas su kuriuo aktyvini game savo acc(beje jis vertingesnis :))
🕐 2013-12-22 16:27 #5
ekonot parašė:
jei gali imesk error ss :) gal aiskiau bus nes tik is pasakymo nieko negaliu padet, be to manau kad maisai key su gift, nes gift tai ne kodas tai kito zaidejo atsiustas game. o key tai kodas su kuriuo aktyvini game savo acc(beje jis vertingesnis :))

Key yra vertingesnis? Nuo kada čia taip. :D... Gal tą patį giftą persiuntė dar kitam asmeniui kažkaip, ar atrašukė persiuntimą į STEAM parašęs. Arba STEAM pats grybauja dabar, nes buvo ir man kad giftą atsiuntė, bet errorą mesdavo ir neidavo jo nei prie library, nei prie inventroy pridėti.
🕐 2013-12-27 17:08 #6
key vertingesnis vien del to kad ji patogiau pardavinet. jei netiki pasidomek mapatysi kad key vertingesni
🕐 2013-12-27 17:10 #7
ekonot parašė:
key vertingesnis vien del to kad ji patogiau pardavinet. jei netiki pasidomek mapatysi kad key vertingesni

Gift vertingesnis, su cd key apgaut lengva.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti