📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
NBA 2k14 FreeThrows
16 žinutės · 3,592 peržiūros
🕐 2013-12-30 17:50 #1
Sveiki, turiu išsilavinęs pilnai skill'ą "FreeThrows", bet neina visai pataikyti. Arba išmetu per anksti, arba per vėlai, taip rašo. Ką daryt? Kaip išmokt juos mėtyt, nes per varžybas labai daug baudų būna ir nei vienos neįmetu.
🕐 2013-12-30 18:07 #2
Pamėgink patiesint žaidėjo rankas, o jai rimtai pasirink kokį žaidėją ir mėtyk baudas. Kaip susirasi sau tinkama tada nusipirk to žaidėjo mėtymo skills'ą.
🕐 2013-12-30 18:11 #3
Paieškok sau labiausiai tinkančio kamuolio išmetimo . Man asmeniškai tinka AO. O treniruokis taip: eik į Settings tada Rosters tt. ir pan. Turi išmest žaidėjų sąrašus. Pasirink kurį vieną ir spausk EDIT PLAYER ir nustatyk koks FREE THROW(pradžiai 99) ir parink koks bus metimas(AO). Ir taip treniruokis
🕐 2013-12-30 18:11 #4
DeShov parašė:
Pamėgink patiesint žaidėjo rankas, o jai rimtai pasirink kokį žaidėją ir mėtyk baudas. Kaip susirasi sau tinkama tada nusipirk to žaidėjo mėtymo skills'ą.

Reiks pažiūrėt, nes rimtai durnai yra, kai visai nekrenta baudos.
🕐 2013-12-30 18:12 #5
ignamakis parašė:
Paieškok sau labiausiai tinkančio kamuolio išmetimo . Man asmeniškai tinka AO. O treniruokis taip: eik į Settings tada Rosters tt. ir pan. Turi išmest žaidėjų sąrašus. Pasirink kurį vieną ir spausk EDIT PLAYER ir nustatyk koks FREE THROW(pradžiai 99) ir parink koks bus metimas(AO). Ir taip treniruokis

Dėkui, pabandysiu.
🕐 2013-12-30 18:13 #6
TRIX parašė:
[quote]DeShov parašė:

Reiks pažiūrėt, nes rimtai durnai yra, kai visai nekrenta baudos.[/quote]
Pradžioj ir man nekrisdavo, bet su laiku priprasi. Pamėgink atspaust mygtuką tada kaip žaidėjas maždaug būs bemetant kamuolį, bet nepamiršk, kad su kiekvienu žaidėju būs skirtingai.
🕐 2013-12-30 18:18 #7
Jeigu tu su pulteliu, tai gali su Right stick'u pabandyt pamėtit
🕐 2013-12-30 18:31 #8
ignamakis parašė:
Jeigu tu su pulteliu, tai gali su Right stick'u pabandyt pamėtit

Su klaviatūra aš. :)
🕐 2013-12-30 18:50 #9
TRIX parašė:
Sveiki, turiu išsilavinęs pilnai skill'ą "FreeThrows", bet neina visai pataikyti. Arba išmetu per anksti, arba per vėlai, taip rašo. Ką daryt? Kaip išmokt juos mėtyt, nes per varžybas labai daug baudų būna ir nei vienos neįmetu.

Per presentation įsijunk , kad rodytų free throws įvertinimą. Išmoksi. P.S Kaip gali nemokėt su full metyt? :D Aš su howardu pataikau bene visas jo FT~50
🕐 2013-12-30 19:09 #10
Pats naudoju AO, free throwas ant 40, padarau slightly early b-, px imeta :D
🕐 2013-12-30 19:41 #11
Zygioks parašė:
[quote]TRIX parašė:

Per presentation įsijunk , kad rodytų free throws įvertinimą. Išmoksi. P.S Kaip gali nemokėt su full metyt? :D Aš su howardu pataikau bene visas jo FT~50[/quote]

Man tas žaidimas tiesą pasakius vis dar klaustukas yra. :D Praeis laiko, kol viską perprasiu. :)
🕐 2013-12-30 19:48 #12
as pamenu irgi neimsdavau bet kai nuo 2k9 pradejau lost viskas ore tiesiog atkali tau tas pats bus
🕐 2013-12-30 20:58 #13
TRIX parašė:
[quote]Zygioks parašė:
[quote]TRIX parašė:

Per presentation įsijunk , kad rodytų free throws įvertinimą. Išmoksi. P.S Kaip gali nemokėt su full metyt? :D Aš su howardu pataikau bene visas jo FT~50[/quote]

Man tas žaidimas tiesą pasakius vis dar klaustukas yra. :D Praeis laiko, kol viską perprasiu. :)[/quote]

Reikia atleist mygtuka tuo metu, kai jis paleidzia kamuoli. As visada metydavau arba per anksti A-, arba per velai A- ir beveik visada pataikydavo
🕐 2014-01-10 14:45 #14
Atnaujinu šią temą, nes dabar išsitobulinau tritaškius ir vidutinio nuotolio šūvius, tačiau pataikau tik iš po kašio, arba pataikau vieną tritaškį iš kokių 20. Tai kame čia problema? Žiauriai nervina, kad išsitobulini ir vis tiek nieko nesigauna. (P.S. aš apie MyCareer kalbu) Jeigu kas žinot kaip pataikyti, tai padėkit man. :) Ir beje, esu PG.
Redaguota 2014-01-10 14:46
🕐 2014-01-10 15:18 #15
TRIX parašė:
Atnaujinu šią temą, nes dabar išsitobulinau tritaškius ir vidutinio nuotolio šūvius, tačiau pataikau tik iš po kašio, arba pataikau vieną tritaškį iš kokių 20. Tai kame čia problema? Žiauriai nervina, kad išsitobulini ir vis tiek nieko nesigauna. (P.S. aš apie MyCareer kalbu) Jeigu kas žinot kaip pataikyti, tai padėkit man. :) Ir beje, esu PG.

O tai tu atleidi mygtuka butent tada, kai paleidzia kamuoli?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti