Sveiki, tai gi draugas prase parasyt, kad parduoda mc gift koda, 15lt kaina. Atsiskaitymas tinka: Paypost, Lietuvos Pašte, Perlo terminale, "Lietuvos Spauda" kioske, Rkiosk, grynus nunešus į banką, banko pavedimu. Taip pat jei bijot, bus pateikta gifto pirkimo informacija, kad tai nera nelegalus giftas.
P.S. Zmogus, kuris parduos yra patikimas youtuberis.
Redaguota 2014-01-03 19:15
Kada tas skubiai? Jei tinka iki antradienio tai paimsiu.
butu kazkas uz 30 lt nupirkes ir butu durniaus vietoi
Chebra pirkit, kaina numazinta iki 15Lt banku arba 20lt smsu. Bus pateikiama gifto pirkimo is mc.net informacija, kad kodas tikrai legalus.
Jus ziaurus parduodate uz 30 dabar uz 15 zmogus kuris butu nusipirkes butu likes durniaus vietoi
Patikimas pardavejas, pirkau nesenai koda ir tiko ;]
Aha naujokas su 3 zinutem pasakoja,pasakas
Jei eitum pirmas, tai vieną paimčiau.
Darkgorok paeme 3 kodus. Ejo pirmas, galit paklaust KasposLT arba Elc0mo. Jiems pinigai ejo, man giftais uz darba atsiskaitinejo. Bet vistiek, jei dar kas norit, tai rasykit
as broliui paimciau jei dar pardoudamas?
dezymvm parašė:
Darkgorok paeme 3 kodus. Ejo pirmas, galit paklaust KasposLT arba Elc0mo. Jiems pinigai ejo, man giftais uz darba atsiskaitinejo. Bet vistiek, jei dar kas norit, tai rasykit
Darkgorok - parašes tik porą žinučių, o
KasposLT ir
Elc0mo gamerį visai nėra užregistruotų. Tai tavo žodžiu nelabai galima patikėti. (doh)
Redaguota 2014-01-03 22:13
Zakarai, taip, dar parduodama. Zaraskis - pakviesk Kaspa i skype ir paklausk. Youtubej berods yra jo skype, jis man duoda info, i kur pirkejai turi siusti pinigus, o pinigai eina elcomui. uz pinigus jie pirks du bf4 accountus is Rusu puslapu.
Kvieskit i skype six.creator
Redaguota 2014-01-03 22:21