📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Reikia pagalbos dėl Windows'ų
6 žinutės · 1,710 peržiūros
🕐 2014-01-19 23:33 #1
Sveiki, norėjau paklausti, kas galėtų būti ir ką reikėtų daryti: naudoju google chrome naršyklę ir šiandiena, kai įeinu į google (arba nesvarbu kokį tinklalapį) po kažkiek laiko išmeta, kad windows crashed ir reikia restartuoti kompiuterį (išmeta mėlynos spalvos ekraną :D ). Nežinau kaip kitaip paaiškinti, bet galbūt jūs suprasit, gal ir jums taip yra buvę ir gal žinote ką daryti?:) Man patarė, kad aš persirašyčiau arba naudočiau kitą naršyklę pvz.: opera, bet ar tai padės? :) Iš anksto ačiū už sugaištą laiką (atsiprašau už savo nemokšiškumą papasakoti :D )

Pagarbiai, colapticus
🕐 2014-01-19 23:56 #2
Del narsykles nelabai tikiu kad taip butu, vadinamas bluescreen buna del SATA laido. Jis jungia tavo HDD (Hard Drive) arba tiesiok harda su motinine plokste. O narsykle tai tik skatina. Pradzioi pamegink pagerinti kompo bukle, pravalyti siukles ir defragmentuoti diska. Tai pageris kompiuterio bukle ir greiti. Jai tai nepades tes perinstaluoti windows'us. Jai is antro karto tas pats butu keisk laida. Nes pas mane taip buvo pakeiciau laida ir viskas susitvarke. Na jai loptopas tai megink pirmus du variantus.
🕐 2014-01-20 08:14 #3
AČIŪ, pas mane loptopas :) Pakeičiau naršyklę, kolkas nieko, matysiu kaip toliau :)
🕐 2014-01-20 12:31 #4
Sekmes. :) Jai ko reikia, rasyk padesim, juk del to cia ir esam.
🕐 2014-01-20 14:05 #5
Kai gausi BSOD, nufotkink screen ir į Google įrašyk kodą kurį rašė BSOD, taip sužinosi kas blogai.,
🕐 2014-01-20 15:53 #6
Machinery parašė:
Kai gausi BSOD, nufotkink screen ir į Google įrašyk kodą kurį rašė BSOD, taip sužinosi kas blogai.,

Aišku, ačiū :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti