📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Bugas su space
3 žinutės · 980 peržiūros
🕐 2014-01-23 17:38 #1
Sveiki man yra tokia bėda kai spaudžiu SPACE mygtuką jis kartais pasispaudžia 2 kartus. Gal žinot kas čia yra?

Ir kai žaidi žaidimą laikai SPACE ir atrodo, kad jį nelaikai, bet spaudinėji.. Gal kas galit padėti? Ačiū!
🕐 2014-01-23 18:26 #2
Abaddon parašė:
Sveiki man yra tokia bėda kai spaudžiu SPACE mygtuką jis kartais pasispaudžia 2 kartus. Gal žinot kas čia yra?

Ir kai žaidi žaidimą laikai SPACE ir atrodo, kad jį nelaikai, bet spaudinėji.. Gal kas galit padėti? Ačiū!
Atsiardyk klaviatūra, ir bandyk pataisyt tą gumytę, ant kiekvieno mygtuko yra gumytė, tai ir ant space bus.
🕐 2014-01-23 18:36 #3
rufas parašė:
[quote]Abaddon parašė:

Atsiardyk klaviatūra, ir bandyk pataisyt tą gumytę, ant kiekvieno mygtuko yra gumytė, tai ir ant space bus.[/quote]

Bandžiau tai daryti seniau, bet nepavyko galvojau, kad klavietūra kalta, bet pakeičiau kitą klavietūrą vistiek tas pats :/ Ir dabartinėje gumyčių nėra. Čia kažkas atrodo su PC.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti