Sveiki. Turiu telefona Nokia 6300 ir kažkokia nesamonė, ikišus pakrovėje išmeta lentute, kad šis prietaisas nepalaiko šio ikroviklio ir nesikrauna, taip ir palikau nesuprates... :D
Gal jūs pagelbėsit?
Tai čj pirk naują kroviklį, jei nepadės perrašyk softą, nes turbūt jau susipisę kažkas :D
Su ikrovikliu aš irgi galvoju, o del softo tai nemanau kad čia jis kaltas, gal pakrovėjas neperduoda sroves kiek reikia:D * krč:D
Neperduotų srovės tai ir jokios lentelės nemestų :D a, beja, pas tave originalas pakrovėjas?
Ne, paprastas pakrovejas ir fsio.
Ai, tai plbm pakrovėjas :D
Bet kad ir per USB nesikrauna, tame yra trūba diela.:D
Kai kur paskaičiau, kad softas gali blokuoti krovimus, duomenų perdavimus ir t.t. Pataria, kad vežtum į taisyklą, ir kaip nors atblokuos.
6300 per USB krauni? :D Taip imanoma? :D
batarke dvasna? gal bandei ugni su ja iziebt? :D
Ne tu gal juokauji??? Aš sakau, kad man nesikrauna su pakrovėju, ne, jis man apie baterkas trint pradeda :D Paskaityk visų pirma, ką esu parašęs, kokios pagalbos prašau...
kai turejau as 6300i tai batke pakeites i naujesnės nokijos, tokia lentele mesdavo, tai gal kazkas ir tau panasaus?
:D Ne jei taip rimtai tj lempa tas tavo tel nesk i taisykla arba mesk per langa i saligatviu nors abejoju ar nokiai pades... Tvirti pa*los