sakoma kad :
reikia krauti 12 h krovimais ant li-ion bateriju daba pasikrauna 100% ir taigi pakrovejes nutraukia srove ane tai va o kaip jus manot ?
taj pasakykite :D kaip jus darete ?
Jei kalbi apie pirmą krovimą tai kai baterija įsikrauna 100% tada prasideda pastovus krovimas, savaiminiam išsikrovimui kompensuoti, o tai kaip suprantu naujai baterijai reikalinga, beje, reikia tris kartus krauti po 12 h ir pilnai iškrauti.
Redaguota 2010-10-16 22:07
Jutai, ne tik g.lt narius kankinai savo klausimais, bet dabar ir prie musu prisiknisai(geraja prasme, aisku)?
Šhiiiit man, you are so annoying!!!! Raminkis!!
Tau jau i visus klausimus atsake daugybes žmonių, bent jau žinančių apie ką kalba! Tu paranojikas?
http://www.games.lt/g/forum.zinutes/89279
Redaguota 2010-10-16 22:36
Jam vis neuztenka, ot pragmatikas...
Turiu problema :D su bt
kai is pv sunciu i telefa man nesuncia nes telefonas turi tik 30 mb laisvos telefone atminties o korteleja 3.4gb o tas failas kur noriuy suti uzima 120mb
kaip man padaryti kad sustu tiesiai i atminties kortele ?
Biski kas jau cia rasai ir spamini....Jei tikrai nerasi konors taj ir rasyk.Kas butu jei susidure su kiekviena problema zmones pradetu rasinet y forumus ir pns.
stai kodel noriu forumo medaratoriaus titulo.
Tokio titulo šitam tinklapyje dar nera, ir net jeigu butu tau dar tektu su manim pasirungt ;) He he he...
Redaguota 2010-10-17 14:18
Patikek yra :)
P.S. baigiu off-topica