🕐 2010-10-18 11:55
Swki visi, norejau paklausti visu cia esanciu facebookus, ta prasme as jus noriu isivesti i dragus, beto butu neblogai sukurti GAMERIS.LT bendruomene facebooke
justux4 parašė:
aš tai jokių "facebook'ų", "twitter'ių" neturiu ir neturėsiu , nes jie lengvai nuhackinami ir pavogiami vartotojų duomenys. O dėl gamerio bendruomenės "facebook'e" aš esu prieš.
gts960113 parašė:
Ir kodel gi tu esi pries? Beto seis laikais imanoma nuhackinti viska, todel jei del visko taip myzi siulyciau atsijungti intika arba parduoti kompa isvis!!!
komand parašė:
A kaip Tu tai padarei?
Aš nesu to facebook bandęs, tačiau puikiai žinau kas tai yra.O gamerio facebook'e nenoriu ir dėl to, ir dėl asm. priežasčių.Čia tik mano asmeninė nuomonė(prieš).Havok parašė:
Tai iseina kad nenori gamerio facebooke nes apskritai jo neturi?
Aš nesu to facebook bandęs, tačiau puikiai žinau kas tai yra.O gamerio facebook'e nenoriu ir dėl to, ir dėl asm. priežasčių.Čia tik mano asmeninė nuomonė(prieš).[/quote]justux4 parašė:
[quote]Havok parašė:
Tai iseina kad nenori gamerio facebooke nes apskritai jo neturi?
EdgaX parašė:
justux4 biski ne per naglas? priezastys kodel nenori: neturiu facebook, nesinaudoju facebook.... vien del taves neturetu buti gamerio bendruomenes facebook'e?...