📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Naujas IT Portalas
7 žinutės · 1,531 peržiūros
🕐 2014-03-05 18:12 #1
Sveiki, sukuriau nauja IT portalą. Galbūt galėtumete nueiti į ši portalą ir čia parašyti ką reikėtu pakeisti arba pridėti o galbūt net pašalinti.. Į domena nekreipkite demesi, greitu metu bus pakeistas į .lt. Svetainės adresas: www.pcdroid.96.lt Ačiū.
🕐 2014-03-05 21:25 #2
Visai graziai puslapis padarytas. :) Vertas demesio.
🕐 2014-03-05 21:36 #3
Kodėl puslapio backgrounde matosi watermark : depositphotos. Ir mano manymu reiktu atskirti backgrouda nuo pagrindio vaizdo
🕐 2014-03-05 21:38 #4
Header'is.
Šiaip, pats visai nieko prie dizaino, viskas derinasi.
Toliau, tie už šonų kur yra, su žaidžiais žaista, asmeniškai man - verčia vemti. Kalendorius irgi visas baltas, beveik liejasi su pačiu dizainu. Ilgiau 5 min nebūčiau. Geriau padaryk kaip nors atskirai, tačiau idėja iš ties puiki - viskas šaunu. Tik asmeniškai man, negražu. Atrodo, lyg būtų background'as užmestas ir panel'ės uždėtos. Naujienos irgi kažkokios *ptfu*(apie išvaizdą kalbu).

Mano žodžių neprivalai priimti, čia tik mano asmeninė nuomonė. Galėtum kažką įdėti solidesnio, kad daugiau „kabintų“ už akies, nes per daug baltumo (bent jau man).
🕐 2014-03-05 21:43 #5
Nemokamas subdomenas :D
🕐 2014-03-05 21:45 #6
RUL3 parašė:
Nemokamas subdomenas :D

Tačiau minėjo, jog artimiausiu metu žada keisti į .lt galūnę. Kad dar dizainą pasikeistų, būtų maloniau akiai. :D
🕐 2014-03-05 22:03 #7
LaurynasVP parašė:
Header'is.
Šiaip, pats visai nieko prie dizaino, viskas derinasi.
Toliau, tie už šonų kur yra, su žaidžiais žaista, asmeniškai man - verčia vemti. Kalendorius irgi visas baltas, beveik liejasi su pačiu dizainu. Ilgiau 5 min nebūčiau. Geriau padaryk kaip nors atskirai, tačiau idėja iš ties puiki - viskas šaunu. Tik asmeniškai man, negražu. Atrodo, lyg būtų background'as užmestas ir panel'ės uždėtos. Naujienos irgi kažkokios *ptfu*(apie išvaizdą kalbu).

Mano žodžių neprivalai priimti, čia tik mano asmeninė nuomonė. Galėtum kažką įdėti solidesnio, kad daugiau „kabintų“ už akies, nes per daug baltumo (bent jau man).

Jo , tas baltumas tikrai rėžia akį.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti