📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kauip perkelt failusiš planšetinio i SD?
14 žinutės · 3,842 peržiūros
🕐 2014-03-19 13:28 #1
sveiki visi. taigi ,kaip ir daugeliui iš jusu man prireikė pagalbos. Noriu perkelti failus iš plansetes i Micro SD. Tik Beda nerandu kaip. Mano planstinis vadinasi:

Dell Venue 7

Jei dar ką reik parasyt , pasakykite. Bandžiau su įvairiom programoms,bet vistiek neišėjo. Padekit kas. Aciu

EDIT: Temos pavadinimas pakeistas.

Redagavo: LaurynasVP
Redaguota 2014-03-19 15:11
🕐 2014-03-19 14:12 #2
temoj parasyta kaip perkelti vaikus :D (srr kad ne y klausima atsakau) :D
🕐 2014-03-19 14:40 #3
nueini i failu tvarkytuve, tada i vidine kordele (Pas mane vadinas sdcard8, kaip pas tave nzn), ten susirandi kokius failus nori perkelt, palaikai su pirstu paspaudes ir pasirenki perkelti. Pasirenki "external_SD" ir spaudi ideti. va ir viskas.
🕐 2014-03-19 14:53 #4
heLy parašė:

db pats tik pamačiau :-D pas mane rašant per plansetini siulo visokius kitokius žodžius... dėlto taip išėjo, kaip pakeisti?
🕐 2014-03-19 14:55 #5
legius400 parašė:
nueini i failu tvarkytuve, tada i vidine kordele (Pas mane vadinas sdcard8, kaip pas tave nzn), ten susirandi kokius failus nori perkelt, palaikai su pirstu paspaudes ir pasirenki perkelti. Pasirenki "external_SD" ir spaudi ideti. va ir viskas.

Kur reik rast ta ,,failu tvarkytuvė"?
🕐 2014-03-19 14:56 #6
Malacius:D Pralinksminai su tuo pavadinimu:D
🕐 2014-03-19 15:07 #7
Rolleex parašė:
[quote]heLy parašė:

db pats tik pamačiau :-D pas mane rašant per plansetini siulo visokius kitokius žodžius... dėlto taip išėjo, kaip pakeisti?[/quote]

Epic pavadinimas :DDD O siaip tai reik redaguoti pirma pranesima ir galesi pakeist pavadinima
🕐 2014-03-19 15:12 #8
GamingMaster parašė:
[quote]Rolleex parašė:
[quote]heLy parašė:

db pats tik pamačiau :-D pas mane rašant per plansetini siulo visokius kitokius žodžius... dėlto taip išėjo, kaip pakeisti?[/quote]

Epic pavadinimas :DDD O siaip tai reik redaguoti pirma pranesima ir galesi pakeist pavadinima[/quote]

Pakeičiau pavadinimą :D Jeigu žaidimus ir pan., nori perkėlt, jeigu neklystu reikia „root“ turėti. :D
🕐 2014-03-19 15:12 #9
Nū vuo pakeiciau, dabar padekit perkelt tus su*tus failus
🕐 2014-03-19 15:51 #10
Rolleex parašė:
Nū vuo pakeiciau, dabar padekit perkelt tus su*tus failus

Buvau prieš tai pakeitęs.

Gal padės
🕐 2014-03-19 15:59 #11
Parsisiųsk kokį file browser'į, ir per jį keliok.
🕐 2014-03-19 17:04 #12
Jokie file browseriai ir pan appsai nepadės, nes jau viskas yra nustatyta telefono softe, kad neitu iš įrenginio perkelti į ssd, tam manau viskas yra padaryta, dėl tam tikrų apsaugų, bet kaikūriuos failus eina kelti, bet labai retai, tai dažniausiai automatiškai jau siunčiant ar įrašant kažką įkelia į ssd, aišku jai yra galimybė. Norint, kad eitu kelti bet kokius failus į ssd, reikia perrašyti softa ir jo perrašimo metu sukurti antra kaip ir įrenginio talpykla, bet ne pačiame telefone o ssd, tada galėsi jau bet ką kelti, bet nepatariu to daryti, nes daug užsiknisimo ir gali sugadinti įrengini.
Redaguota 2014-03-19 17:04
🕐 2014-03-19 17:30 #13
Rolleex parašė:
[quote]heLy parašė:

db pats tik pamačiau :-D pas mane rašant per plansetini siulo visokius kitokius žodžius... dėlto taip išėjo, kaip pakeisti?[/quote] pas mane per nexus 4 rašant irgi siūlo zodzius uzknisa kartais kai taip pataiso:D
🕐 2014-03-19 19:24 #14
Rimtas parašė:
Jokie file browseriai ir pan appsai nepadės, nes jau viskas yra nustatyta telefono softe, kad neitu iš įrenginio perkelti į ssd, tam manau viskas yra padaryta, dėl tam tikrų apsaugų, bet kaikūriuos failus eina kelti, bet labai retai, tai dažniausiai automatiškai jau siunčiant ar įrašant kažką įkelia į ssd, aišku jai yra galimybė. Norint, kad eitu kelti bet kokius failus į ssd, reikia perrašyti softa ir jo perrašimo metu sukurti antra kaip ir įrenginio talpykla, bet ne pačiame telefone o ssd, tada galėsi jau bet ką kelti, bet nepatariu to daryti, nes daug užsiknisimo ir gali sugadinti įrengini.

Programų neina perkelt, bet failus iš vidinės atminties (muzika/nuotraukas/data failus ir kt.) eina.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti