sveiki visi. taigi ,kaip ir daugeliui iš jusu man prireikė pagalbos. Noriu perkelti failus iš plansetes i Micro SD. Tik Beda nerandu kaip. Mano planstinis vadinasi:
Dell Venue 7
Jei dar ką reik parasyt , pasakykite. Bandžiau su įvairiom programoms,bet vistiek neišėjo. Padekit kas. Aciu
EDIT: Temos pavadinimas pakeistas.
Redagavo: LaurynasVP
Redaguota 2014-03-19 15:11
temoj parasyta kaip perkelti vaikus :D (srr kad ne y klausima atsakau) :D
nueini i failu tvarkytuve, tada i vidine kordele (Pas mane vadinas sdcard8, kaip pas tave nzn), ten susirandi kokius failus nori perkelt, palaikai su pirstu paspaudes ir pasirenki perkelti. Pasirenki "external_SD" ir spaudi ideti. va ir viskas.
Malacius:D Pralinksminai su tuo pavadinimu:D
Nū vuo pakeiciau, dabar padekit perkelt tus su*tus failus
Parsisiųsk kokį file browser'į, ir per jį keliok.
Jokie file browseriai ir pan appsai nepadės, nes jau viskas yra nustatyta telefono softe, kad neitu iš įrenginio perkelti į ssd, tam manau viskas yra padaryta, dėl tam tikrų apsaugų, bet kaikūriuos failus eina kelti, bet labai retai, tai dažniausiai automatiškai jau siunčiant ar įrašant kažką įkelia į ssd, aišku jai yra galimybė. Norint, kad eitu kelti bet kokius failus į ssd, reikia perrašyti softa ir jo perrašimo metu sukurti antra kaip ir įrenginio talpykla, bet ne pačiame telefone o ssd, tada galėsi jau bet ką kelti, bet nepatariu to daryti, nes daug užsiknisimo ir gali sugadinti įrengini.
Redaguota 2014-03-19 17:04