📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Aliexpress užsakymo klausimai
6 žinutės · 1,768 peržiūros
🕐 2014-03-24 16:18 #1
Jeigu užsisakiau iš aliexpress'o 2 prekes, tai kai ateis į Lietuvą ir į paštą atneš man lapuką, kad prekė jau ten? Ir jeigu jau 2 dienos, kai išsiųsta, bet nematau per tracking'ą, tai normalu ?
🕐 2014-03-24 16:23 #2
Arba pristatys koks DHL, ir panašios pervežimo įmonės, o jei paštas netoli, tai gausi lapuką, ir iš pašto pats turėsi pasimt. Dėl sekimo tai gali būt netikslu labai.
🕐 2014-03-24 16:37 #3
H4rdC0r3 parašė:
Arba pristatys koks DHL, ir panašios pervežimo įmonės, o jei paštas netoli, tai gausi lapuką, ir iš pašto pats turėsi pasimt. Dėl sekimo tai gali būt netikslu labai.

Free shipping pas manęs
🕐 2014-03-24 16:41 #4
LaurynasVP parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Free shipping pas manęs[/quote]
Tai bėgsi į paštą.
🕐 2014-03-24 17:01 #5
H4rdC0r3 parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Free shipping pas manęs[/quote]
Tai bėgsi į paštą.[/quote]

O lapuką bent atneš, kad atėjo? Nes kažkur buvau prisiskaitęs, kad neatneša ir tas prekes išsiunčia atgal, o tu ant ledo palieki (nors galima pinigus atgauti).
🕐 2014-03-24 18:06 #6
LaurynasVP parašė:
O lapuką bent atneš, kad atėjo? Nes kažkur buvau prisiskaitęs, kad neatneša ir tas prekes išsiunčia atgal, o tu ant ledo palieki (nors galima pinigus atgauti).

Jei paketas mažas - įmes į pašto dėžutę, jei netilps tai arba atneš iki durų arba gražins atgal į paštą, tada siūs lapuką. Jei didelis paketas - nieko neneš, iškart lapuką į pašto dėžutę įdės.

Iš Kinijos paketai keliauja daugiau ar mažiau 30 dienų kaip pasiseka, iš Honkongo dažnai greičiau.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti