📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
windows
6 žinutės · 1,453 peržiūros
🕐 2014-04-02 19:15 #1
As ruosiuosi instaliuoti nauja windows bet man panes tik vista.Tai klausiu ar geras jis ant zaidimu,greicio,saugumo ir t.t.t ?

EDIT: Lievas. Kitą kartą daugiau pridėk klaustukų ir dar labiau išdraskyk temos išvaizdą..

Redagavo: LaurynasVP
Redaguota 2014-04-02 19:20
🕐 2014-04-02 19:36 #2
Laurynas selsta po foruma ir visiem pi*** raso :D beto vista lieva, win7 all the way, beto kaip tau gali veikt tik vista?
🕐 2014-04-02 19:59 #3
Laurynas tik dirba kas jam patiketa. :D
🕐 2014-04-02 20:05 #4
BaconStrip parašė:

Yeah, that's true. Ne visiems aš toks jau ir blogas. Pažiūrėkit iš gerosios pusės, daug kur nerašau jokių žodinių įspėjimų, nes tik po jų pranešu Gintaxui, o tada turbūt atsiranda kvadratukas profilyje. :D
🕐 2014-04-02 20:11 #5
LaurynasVP parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Yeah, that's true. Ne visiems aš toks jau ir blogas. Pažiūrėkit iš gerosios pusės, daug kur nerašau jokių žodinių įspėjimų, nes tik po jų pranešu Gintaxui, o tada turbūt atsiranda kvadratukas profilyje. :D[/quote]
Okay nedarom OT. Veliau pats ta kvadrata gausiu :D
🕐 2014-04-02 20:16 #6
BaconStrip parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Yeah, that's true. Ne visiems aš toks jau ir blogas. Pažiūrėkit iš gerosios pusės, daug kur nerašau jokių žodinių įspėjimų, nes tik po jų pranešu Gintaxui, o tada turbūt atsiranda kvadratukas profilyje. :D[/quote]
Okay nedarom OT. Veliau pats ta kvadrata gausiu :D[/quote]

Šiuo atveju ir aš turėjau gaut xD Gerai, baigiam :D

(Tikiuosi temos autorius nesupyks už tai. Jeigu yra pretenzijos - man į AŽ, ištrinsiu visas žinutes, jeigu to reikia).
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti