🕐 2014-04-05 10:35
Sveiki,norėčiau jums pristatyt žaidimą E-SIM.
Tai naršyklinis žaidimas,kuriame gali būti redaktorius,politikas arba karys mūsų žemėms ginti.
Kodėl mums reikalingi nauji žaidėjai?
Nauji žaidėjai praėjus keletai dienų susivokia,kad čia ne šiaip žaidimas kaip travianas. Naujokai įsijaučia į karus supančius tėvynę,pradeda gilintis į verslus,ekonomiką. Nauji žaidėjai mums
padeda atremti daugiau priešų atakų iš visų pusių,suteikia daugiau pelno tėvynei.
Kariniai būriai.
Lietuva turi daug,puikiai išauginančius naujokus būrius.
UŽSIREGISTRAVUS PER MANO NUORODĄ JŪS GAUNATE PAPILDOMA AUKSĄ (VERTINGIAUSIA ŽAIDIMO VALIUTA) PASIEKUS 7 LYGĮ (PAPRASTAI 5,O KAI UŽSIREGISTRUOJAT PER NUORODĄ GAUNATE 7. (2 DIENOS ŽAIDIMO)
http://secura.e-sim.org/lan.212417/
JEI REGISTRUOJATĖS PER MANO NUORODĄ,IŠKARTO PAKVIESKIT Į SKYPĘ m8n1337 PAAIŠKINSIU PLAČIAU APIE ŽAIDIMĄ.
Mūsų teritoriją prieš kelias dienas
Kaip matote,buvome užėmę Rusija ir kelis Latvijos regionus.
Bet dabar,sulaukėme atakos iš Lenkų ir Čiūrkų pusės,viskas pasikeitė...
TAIP KAD STOK Į KOVĄ SU MŪSŲ PRIEŠAIS,MUMS REIKIA TAVĘS!
Tai naršyklinis žaidimas,kuriame gali būti redaktorius,politikas arba karys mūsų žemėms ginti.
Kodėl mums reikalingi nauji žaidėjai?
Nauji žaidėjai praėjus keletai dienų susivokia,kad čia ne šiaip žaidimas kaip travianas. Naujokai įsijaučia į karus supančius tėvynę,pradeda gilintis į verslus,ekonomiką. Nauji žaidėjai mums
padeda atremti daugiau priešų atakų iš visų pusių,suteikia daugiau pelno tėvynei.
Kariniai būriai.
Lietuva turi daug,puikiai išauginančius naujokus būrius.
UŽSIREGISTRAVUS PER MANO NUORODĄ JŪS GAUNATE PAPILDOMA AUKSĄ (VERTINGIAUSIA ŽAIDIMO VALIUTA) PASIEKUS 7 LYGĮ (PAPRASTAI 5,O KAI UŽSIREGISTRUOJAT PER NUORODĄ GAUNATE 7. (2 DIENOS ŽAIDIMO)
http://secura.e-sim.org/lan.212417/
JEI REGISTRUOJATĖS PER MANO NUORODĄ,IŠKARTO PAKVIESKIT Į SKYPĘ m8n1337 PAAIŠKINSIU PLAČIAU APIE ŽAIDIMĄ.
Mūsų teritoriją prieš kelias dienas

Kaip matote,buvome užėmę Rusija ir kelis Latvijos regionus.
Bet dabar,sulaukėme atakos iš Lenkų ir Čiūrkų pusės,viskas pasikeitė...

TAIP KAD STOK Į KOVĄ SU MŪSŲ PRIEŠAIS,MUMS REIKIA TAVĘS!