📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
GTA 5 Linksmai
14 žinutės · 2,768 peržiūros
🕐 2014-04-06 13:30 #1
https://www.youtube.com/watch?v=JLhzAlCi7_M
Sveiki, tautieciai ! Kaip ir zadejau sumontavau GTA 5 online video. Dar nesu daug ismokes montavimu gudrybiu ir ypatumu, tikiuos su kiekvienu video igudziai tobules, tad uztai manes labai neteiskit :). Gero ir smagaus ziurejimo. Jei norite daugiau video, butinai spauskite SUBSCRIBE IR LIKE !!!
🕐 2014-04-06 14:51 #2
7vid ir 87sub nusisekė tau čia...Geri video,sėkmės!
🕐 2014-04-06 15:27 #3
Visai neblogai. :) jeigu neprades to GTA V kanalu ir video daugintis kaip CS ir pan stuff serveriu tai greitai gal ir nenusibos.
🕐 2014-04-06 15:30 #4
Kurk toliau :)
Redaguota 2014-04-06 15:32
🕐 2014-04-06 15:47 #5
Susikurk intro, kurk trumpesnius fail ir momentus, perėjimai primityviai atrodo, ka nors geresnio sugalvok, perdaug pakartojimu kai dauzai mergas, reikėjo pagreitinti kol pardavejas pinigus krove y ta maisa, lenktynės ne į tema. Bet kurk toliau. Sekmės (Čia tik mano nuomonė)
🕐 2014-04-06 15:54 #6
Petrazz parašė:
Kurk toliau :)

Prenumeruokit ir bus daugiau :)
🕐 2014-04-06 15:58 #7
zapas parašė:
Susikurk intro, kurk trumpesnius fail ir momentus, perėjimai primityviai atrodo, ka nors geresnio sugalvok, perdaug pakartojimu kai dauzai mergas, reikėjo pagreitinti kol pardavejas pinigus krove y ta maisa, lenktynės ne į tema. Bet kurk toliau. Sekmės (Čia tik mano nuomonė)

Del intro nesutinku, intro nereikalingas jei nepriklausai jokiai kompanijai tuo labiau jei neturi daug ziurovu , bent jau taip pat mano ir kiti zmones: https://www.youtube.com/watch?v=AulCRTQGjRA
O del viso kito, kritika priemu ir stengsiuos daryti vis profesionaliau ir geriau. Aciu uz issamia ir argumentuota nuomone.
🕐 2014-04-06 16:00 #8
kjkarolis11 parašė:
[quote]zapas parašė:

Del intro nesutinku, intro nereikalingas jei nepriklausai jokiai kompanijai tuo labiau jei neturi daug ziurovu , bent jau taip pat mano ir kiti zmones: https://www.youtube.com/watch?v=AulCRTQGjRA
O del viso kito, kritika priemu ir stengsiuos daryti vis profesionaliau ir geriau. Aciu uz issamia ir argumentuota nuomone.[/quote]
Intro nelabai reikalingas kai ir ziurovu turi. Labai gerai kad moki kritika priimti. Sekmes tau.
🕐 2014-04-06 16:06 #9
BaconStrip parašė:
[quote]kjkarolis11 parašė:
[quote]zapas parašė:

O del viso kito, kritika priemu ir stengsiuos daryti vis profesionaliau ir geriau. Aciu uz issamia ir argumentuota nuomone.[/quote]
Intro nelabai reikalingas kai ir ziurovu turi. Labai gerai kad moki kritika priimti. Sekmes tau.[/quote]

Dekoju, sekmes man tikrai dar prireiks :)
🕐 2014-04-06 17:38 #10
BaconStrip parašė:
Visai neblogai. :) jeigu neprades to GTA V kanalu ir video daugintis kaip CS ir pan stuff serveriu tai greitai gal ir nenusibos.

palauk kol (jeigu) GTA 5 isleis PC, o tada video pasipils urmu....
🕐 2014-04-06 18:02 #11
Jai nuoširdžiai tai patiko tik tos vietos kur prikolini o ten kur su tuo veliku per tas nesamones tai prasukinėjau bet šiaip patiko mldc
🕐 2014-04-06 18:56 #12
SENPAY parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

palauk kol (jeigu) GTA 5 isleis PC, o tada video pasipils urmu....[/quote]
Taaaaip... Vaikai prades komentuoti lempas... Oh jezzzzz
🕐 2014-04-06 19:07 #13
BaconStrip parašė:
[quote]SENPAY parašė:

Taaaaip... Vaikai prades komentuoti lempas... Oh jezzzzz[/quote]
Free dislikes ftw.
🕐 2014-04-06 19:50 #14
Machinery parašė:
[quote]SENPAY parašė:

Taaaaip... Vaikai prades komentuoti lempas... Oh jezzzzz[/quote]
Free dislikes ftw.[/quote]
Cant wait.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti