Problema tokia kai aš nueinu kiek toliau nuo routerio mano kompiuteris pradeda pats atsijunginėti nuo wi-fi anksčiau tokios problemos nebuvo. Kad ir šalia būna kitas kompiuteris ar telefonas jiems su wi-fi viskas tvarkoj.
Ir dar pastebėjau kad net mano ragelis pradėjo geriau gaudyti wi-fi negu laptopas nors laptopui nėra nei pusės metų.
gali pabandyti nusipirkti wifi adapterį nauja gal senas sugedo. Arba teks niekur nenešioti pc ir su laidu sėdėt.
tame ir bėda kad mano pc nebūna vienoje vietoje, o dėl adapterio pirkimo aš abejoju.
manau kad čia kas nors su programine įranga susiję
kai nueini toliau ir atsijungia tai adapterio stiprumas prastas jei esi kelis pc ar dar kokia yranga per wifi pajunges gali persikrauti bent jau pas mane taip supraskit kiek sujunksit greitis ir risys dalyjasi i daugiau daliu kai nebepavelka daugiau raso prie neto limited ar kaska panasaus ir nebeveikia
Redaguota 2014-04-07 13:22
Pas mane max 3ryse būnam prisijungę.
tai pas mane tik 2 ir tai knisa prota gali bandyt skambint i tiekejus gal kokia apsauga ar kaskas panasaus yra.
nėra apsaugos nes aš pats pirkau rauterį ir anksčiau taip nebuvo.
Galbut problema su Bevielio interneto driveriais kompe. Pabandyk atsinaujint jei zinai kaip
Arba ant kompo prisizaidei su kokiais nors nustatymais tinklo