📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
HTC one m8
8 žinutės · 1,998 peržiūros
🕐 2014-04-11 19:42 #1
Sveiki, noriu pasiklaust apie šį telefoną. Kiek žiūriu youtube visokių video apie šį telefoną ir matau 2 rūšių, htc edition ir dar google play edition ? Mačiau androidas pasikeitęs tik truputį kitoks, tai kuris geresnis ?
🕐 2014-04-11 21:18 #2
manau kad google play nes ten naujasnis androidas turbut ir visus atnaujinimus gausi anksciau
🕐 2014-04-11 21:24 #3
TheImprezaWRX parašė:
manau kad google play nes ten naujasnis androidas turbut ir visus atnaujinimus gausi anksciau

Taip. Tokios kompanijos, kaip LG turi sąsają su Google. Jos gana Os atnaujinimus kone greičiausiai. Tai pritariu TheImprezaWRX Nuomonei.
Redaguota 2014-04-11 21:25
🕐 2014-04-11 23:40 #4
Tik Android. Nors Windows OS butu visai idomu isbandyti.
🕐 2014-04-11 23:43 #5
BaconStrip parašė:

Šneki ir nejauti kaip nusišneki.
Aš tai patarčiau rinktis pagal tai, ko tu nori, jeigu nori visų HTC pridurkių ir privalomų, imt standartinę HTC Sense versiją, jeigu nori Stock Androido švarau, imk google play edition'ą
🕐 2014-04-11 23:43 #6
BaconStrip parašė:

Aš tai patarčiau rinktis pagal tai, ko tu nori, jeigu nori visų HTC pridurkių ir privalomų, imt standartinę HTC Sense versiją, jeigu nori Stock Androido švarau, imk google play edition'ą
🕐 2014-04-12 00:24 #7
RolandasD parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Aš tai patarčiau rinktis pagal tai, ko tu nori, jeigu nori visų HTC pridurkių ir privalomų, imt standartinę HTC Sense versiją, jeigu nori Stock Androido švarau, imk google play edition'ą[/quote]kodel jau nusisnekejimas? Android yra pazangesne negu windows
Redaguota 2014-04-12 00:24
🕐 2014-04-12 00:38 #8
RolandasD parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Aš tai patarčiau rinktis pagal tai, ko tu nori, jeigu nori visų HTC pridurkių ir privalomų, imt standartinę HTC Sense versiją, jeigu nori Stock Androido švarau, imk google play edition'ą[/quote]
Kuroj vietoj as nusisnekejau?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti