Sveiki nepagalvokite ,kad vel bus klausymas kas geresnis Lol ar Dota 2 ,ne man ne to reikia,o reikia suzinoti kuom jie abu skiriasi viens nuo kito ,ar gera prekyba pvz,dotos itemu,riot pointu.
Ir vienu ir kitu prekyba gana gerai eina, bet man asmeniskai atrodo kad RP lietuviams labiau priimtina
Šitokios temos kūrėjas turbūt yra piktdžiuga (nes žino/nežino koks karas gali vykt forume)
O šiaip Lietuvoje dominuoja LoL su skinais ir RP , užsienyje - DotA , su vertingais items.
Dotoje didesne prekyba, zmones 24/7 stumdo itemus-pinigus, juolab jie daug vertingesni, gauk nauja itema kuris isejo tika - gali parduoti uz 10 euru, nors jis gal vertas 0.10 euru cento, bet vistiek, kadangi naujas ir nedaug kas turi iskart nupirks, ez money...
Pagalvokim League turi - *ty Eu West Serverius bannina uz toxic zaidejus kai community pilnas tokiu, AP unbalanced, ir etc.....
Dota - Zaidimas pilnas rusu
Redaguota 2015-09-19 20:24
Na esu pats daug laiko žaidęs lolą,tai kaip čia išsireiškus 'dužęs' community,dauguma primeta profesionalus,tačiau patys nelabai kaip kada daro,jei miršti viena sykį prasideda:o.mg,wft,noob ir pan mėšlas.
Asmeniškai aš pats žaidžiu smite,bet manau geriau,rinkis dota
Redaguota 2015-09-19 20:31