Sveiki norėjau paklaust kurie windows geresni ar windows vista, ar windows 7? Žiūrėjau panašūs labai windows vista ir 7? Dabar windows 7 pas mane, bet jie sugadinti, gal 4 kartus atkurti. Ir lagina šiek tiek. Patarkit ar geriau persirašyt windows per naują į 7 ar rašytis į vista?
Višta yra višta , jie labai lūžinėja ir yra nestabilūs , nors ir atrodo gražiai. Windows 7 geriau , nes stabilesni ir turi geresnę optimizaciją.
windows 8 nepatinka, vien dėl menu juostos kuri padaryta idiotiškai.
Yra windows 7 visokių versijų: ultime, professional ir pnš. Nzn net kurią rašytis. Ir plius mane traukia išbandyt vista. Ir plius windows 7 man meta tipo kad vaizdo plokštės draiveriai nustojo veikti. Po to rašo veikia. Arba su garso draiveriais tas pats. muzika groja, rašo nustojo veikti garso draiveriai.. Po kelių sekundžių rašo kad veikia vėl..
Redaguota 2014-05-25 12:03
W7 tos versijos skirtumo neturi apart kelių papildomų features. Tiktai starter versijos nesirašyk ir bus gerai. O taip tai tikrai W7, naudojes pats ir galiu patvirtint kad visi kurie sakie kad vista nestabili ir dažnai lūžinėja yra teisus.
Redaguota 2014-05-25 12:57