📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
AM kategorijos teorija. (vienas klausimas.)
14 žinutės · 2,594 peržiūros
🕐 2014-06-03 19:29 #1
Sveiki,ruosiuosi teorijai AM kategorijos teisem,nes sitom teisem tik teorija ir reikia atlikti. Tik yra klausimas vienas,kadangi AM yra nuo 15m,tai ar butu kita isimtis man daryti teorijos egzamina,jeigu man yra 14m ir man uz 3-2 menesiu sueis 15 metu,ar ymanoma susitarti su tais kas isduoda teises,arba padaryti teorija tokiam amziui? Padekit kasnors su situom dalyku,nes tikrai sunku suzinot be aplinkiniu ziniu. Dekui is anksto. :)

P.S Noriu suzinot ar ymanoma laikytis teorija nepilnam reikalaujanciam amziui,nors jis ne taip daug skiriasi.
🕐 2014-06-03 19:36 #2
Manau kad tikrai galima nes nelabai svarbu kada tu ji laikysi. Juk ne prie vairo sedi. Tau reiketu parasyti redaktoriai kuri dirba regitroje ir ji tikrai pasakys. Mes galim tik paspeliot manau tokiu dauk cia nera kad uzsimane laikyti teorija 14m.
🕐 2014-06-03 19:40 #3
Skorp parašė:
Manau kad tikrai galima nes nelabai svarbu kada tu ji laikysi. Juk ne prie vairo sedi. Tau reiketu parasyti redaktoriai kuri dirba regitroje ir ji tikrai pasakys. Mes galim tik paspeliot manau tokiu dauk cia nera kad uzsimane laikyti teorija 14m.

Dekui,aš ir taip manau kad labai didelio skirtumo galbut ir nera,supraščiau jeigu kokios 12-13m bučiau,tada jo. Reikės pasiskambyt į regitra ir pasiklausinet tada :)
🕐 2014-06-03 19:48 #4
Kadangi nenoriu kurt temos , tai prie to paties :
Nuo kelių metų galima gauti/turėti motociklo teises ir legaliai važinėti?
🕐 2014-06-03 19:53 #5
FeelingHigh parašė:

16 atrodo. O kaip su B1 kategorija ten tik teorija ar ir praktika yra? ir ar galesiu issilaikes vazinet tada su 250cc keturraciu legaliai ?
🕐 2014-06-03 19:57 #6
FeelingHigh parašė:

125cc - 16metų.
ir jau galingo tikrai moto ten nuo 500cc ar kiek, tai tik nuo 20-22, gerai nepamenu.
🕐 2014-06-03 20:07 #7
Rimtas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

125cc - 16metų.
ir jau galingo tikrai moto ten nuo 500cc ar kiek, tai tik nuo 20-22, gerai nepamenu.[/quote]

Tai galima sakyt , kad su krosiniu jau bus galima drąsiai važinėt?
🕐 2014-06-03 20:10 #8
FeelingHigh parašė:
[quote]Rimtas parašė:

125cc - 16metų.
ir jau galingo tikrai moto ten nuo 500cc ar kiek, tai tik nuo 20-22, gerai nepamenu.[/quote]

Tai galima sakyt , kad su krosiniu jau bus galima drąsiai važinėt?[/quote]
Ne, krosinis nėra registruojamas, nes jo padangos ardo aksfalta ir pan, galėsi važinėti ten su enduro, supermoto, ten kur gali ir po laukus ir po aksfalta.
🕐 2014-06-03 20:10 #9
Yra AM,A1,A Kategorijos,jos visom yra skirtingos taisykles. Kiek pats zinau tai tik jos ir yra motociklam,visos kitos masinom. Man taip atroddo :)
🕐 2014-06-03 20:11 #10
FeelingHigh parašė:
[quote]Rimtas parašė:

125cc - 16metų.

Tai galima sakyt , kad su krosiniu jau bus galima drąsiai važinėt?[/quote] ziurint kiek cc bet turbut jo nes galingesnio kroso nei 125cc nesu mates. o kaip su B1 kategorija ten tik teorija ar ir praktika yra? ir ar galesiu issilaikes vazinet tada su 250cc keturraciu legaliai ?
🕐 2014-06-03 20:12 #11
TheImprezaWRX parašė:
[quote]Rimtas parašė:

125cc - 16metų.

Tai galima sakyt , kad su krosiniu jau bus galima drąsiai važinėt?[/quote] ziurint kiek cc bet turbut jo nes galingesnio kroso nei 125cc nesu mates. o kaip su B1 kategorija ten tik teorija ar ir praktika yra? ir ar galesiu issilaikes vazinet tada su 250cc keturraciu legaliai ?[/quote]

http://www.automokyklos.lt/vairavimo/informacija/transporto-kategorijos/ Pasiskaityt čia.
🕐 2014-06-03 20:12 #12
Simpleriz parašė:
Yra AM,A1,A Kategorijos,jos visom yra skirtingos taisykles. Kiek pats zinau tai tik jos ir yra motociklam,visos kitos masinom. Man taip atroddo :)

Taisyklės visoms kategorijoms tos pačios galima sakyt, tik kad AM prie pc viską išlaiko ir gauna o A1 i A reikia jau ir aikštutėj pavažinėti.
🕐 2014-06-03 20:14 #13
TheImprezaWRX parašė:
[quote]Rimtas parašė:

125cc - 16metų.

Tai galima sakyt , kad su krosiniu jau bus galima drąsiai važinėt?[/quote] ziurint kiek cc bet turbut jo nes galingesnio kroso nei 125cc nesu mates. o kaip su B1 kategorija ten tik teorija ar ir praktika yra? ir ar galesiu issilaikes vazinet tada su 250cc keturraciu legaliai ?[/quote]
Krose nesi buves? ten visos kroskes rimtos po 250cc(priklauso nuo kategorijos) aplamai čia 125cc kroske yra vaikiška jei rimtai važinėji, pagrinde eina 250cc-450cc.
🕐 2014-06-03 20:15 #14
Rimtas parašė:
[quote]Simpleriz parašė:

Taisyklės visoms kategorijoms tos pačios galima sakyt, tik kad AM prie pc viską išlaiko ir gauna o A1 i A reikia jau ir aikštutėj pavažinėti.[/quote]

Tai taip,bet aš turejau omenį,ir moto turi skirtis (kubatura,kilovatai,ir metu reikalavimas)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti