📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kovos menai
62 žinutės · 23,040 peržiūros
🕐 2014-06-05 18:25 #1
Sveiki, nėra ką veikt manau padiskutuokim. :P
Sportuoju nuo 10 metų pamenu mokykloje tikrai prastai sekėsi apsiginti... Tad pamaniau, išeitis sportuoti. Bandžiau eiti į stanginę vis išgirsdavau kad per mažas .... Ir Skelbime pamačiau Kyokushin karate. Pamaniau kad pieva. :D Atėjau į pirmas treniruotes. Buvo velniškai sunku. Sparinguotis visalaika tekdavo su vyresniais kurie už mane buvo vyresni 3 m. Iš po trenkiu visą laiką grįždavau visas mėlynas. Skaudėdavo net pažastys. Presas būdavo toks skaudus kad net juoktis skaudėdavo. Taip ir augau, presas grūdinosi ir nebijojau priimt smūgių kurie eidavo per rankų blokus kiaurai... Manau svarbiausias klausimas kyla ar šiandien sportuoju? Žinoma ir tebežadu sportuoti. Dabar mokykloje nebejaučiu patyčių, bet ir galiu apsiginti save ir kitus...
Tai va ką sportuojat jūs. Parašykit kažką. Ir apskritai ką manot apie kovos menus. Ar apskritai muštynes.
🕐 2014-06-05 18:27 #2
Street fight :D
🕐 2014-06-05 18:28 #3
GamingMaster parašė:
Street fight :D
Jei net rankas bijai tiest nepadės :D
🕐 2014-06-05 18:37 #4
Kol kas varau Home Workout , šiemet grįžau prie sporto po traumų (sportuoju nuo 12 metų) , vėliau varysiu irkluoti. Bent jau man muštynės ir su jomis susiję sportai nelabai patinka , nes kiek teko matyti ir patirti , tai daugelis tokiomis sporto šakomis užsiimančių žmonių yra degradavę ir nesupranta elementarių dalykų. Nuo pat pradinių klasių nepatiko muštis , visada pirmas "gaudavau malkų" , nes stengdavausi viską išspręst taikiai , bet tai man nerūpėjo , nes tie , kurie mėgsta visiems grąsint duot į galvą , patys nieko nepasiekia ir dažniausiai yra tušti iš vidaus.
Beje , kaip manot kas geriau : akademinis irklavimas ar baidarių?
Redaguota 2014-06-05 18:41
🕐 2014-06-05 18:42 #5
FeelingHigh parašė:
Kol kas varau Home Workout , vėliau varysiu irkluoti. Bent jau man muštynės ir su jomis susiję sportai nelabai patinka , nes kiek teko matyti ir patirti , tai daugelis tokiomis sporto šakomis užsiimančių žmonių yra degradavę ir nesupranta elementarių dalykų. Nuo pat pradinių klasių nepatiko muštis , visada pirmas "gaudavau malkų" , nes stengdavausi viską išspręst taikiai , bet tai man nerūpėjo.
CJ Kodėl degradavę manau tie kurie sportuoja kaip tik supratingesni yra nešoka į akis kaip marozai .. Dar pamiršau paminėti tai kad daba prie turniko kiekvieną dieną raitaus :D Pas mane panaši situacija buvo nuo pradinių klasių.. o Dėl klausimo negaliu padėti...
🕐 2014-06-05 18:43 #6
FeelingHigh parašė:
Kol kas varau Home Workout , vėliau varysiu irkluoti. Bent jau man muštynės ir su jomis susiję sportai nelabai patinka , nes kiek teko matyti ir patirti , tai daugelis tokiomis sporto šakomis užsiimančių žmonių yra degradavę ir nesupranta elementarių dalykų. Nuo pat pradinių klasių nepatiko muštis , visada pirmas "gaudavau malkų" , nes stengdavausi viską išspręst taikiai , bet tai man nerūpėjo.
CJ Kodėl degradavę manau tie kurie sportuoja kaip tik supratingesni yra nešoka į akis kaip marozai .. Dar pamiršau paminėti tai kad daba prie turniko kiekvieną dieną raitaus :D Pas mane panaši situacija buvo nuo pradinių klasių.. o Dėl klausimo negaliu padėti...
🕐 2014-06-05 19:03 #7
Graiku-Romenu imtynes, keli ju-jitsu lauzimai, pakako.
🕐 2014-06-05 19:53 #8
FeelingHigh parašė:
Kol kas varau Home Workout , šiemet grįžau prie sporto po traumų (sportuoju nuo 12 metų) , vėliau varysiu irkluoti. Bent jau man muštynės ir su jomis susiję sportai nelabai patinka , nes kiek teko matyti ir patirti , tai daugelis tokiomis sporto šakomis užsiimančių žmonių yra degradavę ir nesupranta elementarių dalykų. Nuo pat pradinių klasių nepatiko muštis , visada pirmas "gaudavau malkų" , nes stengdavausi viską išspręst taikiai , bet tai man nerūpėjo , nes tie , kurie mėgsta visiems grąsint duot į galvą , patys nieko nepasiekia ir dažniausiai yra tušti iš vidaus.

turiu pridurti, kad ir man labiau patinka isspresti viska taikiai.. nesu irgi mustyniu megejas...
man pavyzdziui baidares, nuo preitos vasaros pradejau, tai ir lig siol einu, visai fainai ten :)
🕐 2014-06-05 19:55 #9
Muyi Thai esu siek tiek lankes, visai nieko. Pats asmeniskai nemegstu smurto (tik ne zaidimu srityje zinoma o reliame gyvenime)
🕐 2014-06-05 20:20 #10
Vis dėlto negalimą visko išspręsti draugiškai. Vieni kaip tik ir laukia kada dantis išmals. Nemanykit kad aš specialiai einu trankytis į šonus ar panašiai. Bet mane to privertė gyvenimas. Kad ir paprastą situacija duokime eini su pana ir trys * prišoka ir graibo tavo paną. Nemanau kad tai būtų galima išspręsti taikiai. Daug esu turėjęs panašių situacijų kai tikrai reikia įbest į smakrą. Aš tikrai turėjau sunką vaikystę. Bet mane tai užgrūdino. Galvokit apie mane kaip norit. Bet tikrai nesu piktybiškas, bet kaip tik draugiškas.
🕐 2014-06-05 21:06 #11
asmeniskai tai mui thai, mma visai nieko, bet ir boksas kazkiek. pats nuo mokslo metu pradzios gal but pradesiu lankyt kazka is situ jeigu bus normaliu mano mieste, nes visada bus ir atsiras tokiu debilu kurie nores pasirodyti pries draugus ir pns ir prisipisines ir oro ir, kad galeciau normaliai apsiginti ir paciam ibraukt per nosi. jau ne viena kart mokykloj buvo, kad per klasiokus teko susimusti siek tiek su klasioku, nes patys nesamones daro ir bijo kazka pasakyt ar padaryt, o poto jei kazkiek "prasileidi" pradeda saipytis ir pns istikruju dejau ant tokiu klasioku nes is tokiu bedoj nesulauksi pagalbos
🕐 2014-06-05 21:12 #12
FwT parašė:
asmeniskai tai mui thai, mma visai nieko, bet ir boksas kazkiek. pats nuo mokslo metu pradzios gal but pradesiu lankyt kazka is situ jeigu bus normaliu mano mieste, nes visada bus ir atsiras tokiu debilu kurie nores pasirodyti pries draugus ir pns ir prisipisines ir oro ir, kad galeciau normaliai apsiginti ir paciam ibraukt per nosi. jau ne viena kart mokykloj buvo, kad per klasiokus teko susimusti siek tiek su klasioku, nes patys nesamones daro ir bijo kazka pasakyt ar padaryt, o poto jei kazkiek "prasileidi" pradeda saipytis ir pns istikruju dejau ant tokiu klasioku nes is tokiu bedoj nesulauksi pagalbos
Va būtent. Koksas yra gera viršutinė gynyba stiprus presas. Bet jie kojų nejudina ir nekilnoja. Tai didelis minusas Dar yra minusas kad jie boksuojasi tik su pirštinėmis kurios neleidžia pilna suspausti kumščių. Dažnos traumos kai trankai į kriauše nes tiesiog nesuspaudžia kumščio. Mma Ten tai tvirti pacanai. Iškart rimtai. Bet tojaus su traumomis. Tai mui thai negaliu nieko pakuomentuoti.
🕐 2014-06-05 21:23 #13
Noreciau ismokt Krav Maga. Ziauriai grazus kovos/savyginos menas. Tik ka zin ar jo moko Lietuvoj.
🕐 2014-06-05 21:27 #14
BaconStrip parašė:
Noreciau ismokt Krav Maga. Ziauriai grazus kovos/savyginos menas. Tik kažin ar jo moko Lietuvoj.
Tas geras. :D Nemanau šiaip kad moko. Pamaniau iš pradžiai ten kur yra vien technika o fizinio paruošimo nereikia Tipo visi kovu menai sujungti į vieną nes irgi gražiai juda ir gerai mausto.
🕐 2014-06-05 21:32 #15
davis parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
Noreciau ismokt Krav Maga. Ziauriai grazus kovos/savyginos menas. Tik kažin ar jo moko Lietuvoj.
Tas geras. :D Nemanau šiaip kad moko. Pamaniau iš pradžiai ten kur yra vien technika o fizinio paruošimo nereikia Tipo visi kovu menai sujungti į vieną nes irgi gražiai juda ir gerai mausto.[/quote]

Šiaip aš irgi norėčiau jos išmokt , bet profesionaliai Kraf Maga moko tik Izraelyje.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti