📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kaip jums toks pc ?
59 žinutės · 11,752 peržiūros
🕐 2014-06-07 13:54 #1
Už tokią kainą galima gauti ir truputį galingesnį.
🕐 2014-06-07 13:57 #2
Man labai jau brangus sitas atrodo, overpriced =?
🕐 2014-06-07 13:58 #3
Nelabai , naujausi žaidimai kuo toliau , tuo labiau turi prastą optimizaciją.
🕐 2014-06-07 13:58 #4
DeShov parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Seni žinok p* va man dar win 8 pridėda, pelė, klaviatura, bet kaip manai gerai man vilks tuos geresnius naujesnius žaidimus ?[/quote]Win 8 free, pele 30lt, klaviatura 30litu :D
🕐 2014-06-07 14:01 #5
lukinisss parašė:
[quote]DeShov parašė:

Seni žinok p* va man dar win 8 pridėda, pelė, klaviatura, bet kaip manai gerai man vilks tuos geresnius naujesnius žaidimus ?[/quote]Win 8 free, pele 30lt, klaviatura 30litu :D[/quote]

Ilgiau paieškojus , per torrent'us galima susiveikt dar ir aktyvavimo kodą :D
🕐 2014-06-07 14:02 #6
lukinisss parašė:
[quote]DeShov parašė:

Seni žinok p* va man dar win 8 pridėda, pelė, klaviatura, bet kaip manai gerai man vilks tuos geresnius naujesnius žaidimus ?[/quote]Win 8 free, pele 30lt, klaviatura 30litu :D[/quote]
Aš nežinau nei kokia ten būs pelė ar klaviatura, o be to nelabai noriu piratišką win turėt. Bet tikriausiai už 2k nieko stebuklingo ir nepaimsi ?
🕐 2014-06-07 14:04 #7
DeShov parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]DeShov parašė:

Aš nežinau nei kokia ten būs pelė ar klaviatura, o be to nelabai noriu piratišką win turėt. Bet tikriausiai už 2k nieko stebuklingo ir nepaimsi ?[/quote]Kad nujauciu jog jie ir imeta piratiskus win :D bet seip nera skirtumo nuo to kad turi legalu ir nelegalu
🕐 2014-06-07 14:04 #8
DeShov parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]DeShov parašė:

Aš nežinau nei kokia ten būs pelė ar klaviatura, o be to nelabai noriu piratišką win turėt. Bet tikriausiai už 2k nieko stebuklingo ir nepaimsi ?[/quote]

Žiūrint ko tau reik. Ar cielai surinkto , ar rinkto iš dalių?
🕐 2014-06-07 14:11 #9
FeelingHigh parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]DeShov parašė:

Aš nežinau nei kokia ten būs pelė ar klaviatura, o be to nelabai noriu piratišką win turėt. Bet tikriausiai už 2k nieko stebuklingo ir nepaimsi ?[/quote]

Žiūrint ko tau reik. Ar cielai surinkto , ar rinkto iš dalių?[/quote]
Cielo surinkto
🕐 2014-06-07 14:21 #10
Labai jau biednai aprasytas tas tavo pc, norejau kitam puslapy surinkt palygint kaina, bet nei maitinimo bloko nei pagr. plokstes nei ramu, todel paemiau panasius tik neidejau pagrindines plokstes.
https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=FcfJEQAgCAPAlkzkCNB%2FX%2BJrZwmjGkNU2Zom%2BDfMc9UNqDl1PLl%2F
🕐 2014-06-07 14:27 #11
Na tada padėkit geresnio varianto paieškoti :)
🕐 2014-06-07 14:31 #12
lukinisss parašė:
Labai jau biednai aprasytas tas tavo pc, norejau kitam puslapy surinkt palygint kaina, bet nei maitinimo bloko nei pagr. plokstes nei ramu, todel paemiau panasius tik neidejau pagrindines plokstes.
https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=FcfJEQAgCAPAlkzkCNB%2FX%2BJrZwmjGkNU2Zom%2BDfMc9UNqDl1PLl%2F

Reali kaina :
https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=FcrBDQAwCMPAlZoUSoD99yq8TrJMGFVoItPGMMHXZx6jQHG9Dyq20rlfHo%2FtHw%3D%3D
🕐 2014-06-07 14:51 #13
https://www.topocentras.lt/kompiuteriai-ir-plansetes/stacion-komp/stalinis-kompiuteris-magnum-i5-4440-4-1tb-gt640-2gb-esetss.html o kaip šis variantas ?
🕐 2014-06-07 15:13 #14
DeShov, o tu butinai nori pirkti gatava pc ? nes surinktas pc visuomet manau yra pigesnis ir galingesnis ;)
🕐 2014-06-07 15:22 #15
Sc4reCr0w parašė:
DeShov, o tu butinai nori pirkti gatava pc ? nes surinktas pc visuomet manau yra pigesnis ir galingesnis ;)

Na taip. Žinau, kad surinktas geriau ir galėčiau susidėti detalės pagal save, bet šį kartą išėjo taip, kad turiu pirkti gatava pc.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti