Taigi pradėjau žaisti Dota 2. Gal bus kokių patarimų?
Koks geriusias herojus naujokui?
Laukiu jūsų patarimų, pasiūlymų :)
Bandyk Sniper, bent jau man su juo labai lengva būdavo žaisti :)
Visi iš tikro yra lengvi, visų skill'ai gerai aprašyti pačiame žaidime, ir ką jie daro. Tik nežaisk su Invoker(Daug skill'ų kombinaciju), Meepo(Micro skills, gali žaist jei atkalęs Warcraft3/Starcraft2), Enchantress/Chen(Panašiai kaip Meepo), Earth Spirit, Pudge(Šiem dviem, reik didesnio skill)
Dėkui :) Va žaidžiau už Dragon Knight 14/5 tai manau gal ir neblogas match'as buvo :D
Dota II pazaisk kokias kelias dienas tada pradek lost LOL ir pamatysi bus rezultatas 20/6 :D
NoScope parašė:
[quote]radex parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]radex parašė:
[quote]jutas parašė:
Dota II pazaisk kokias kelias dienas tada pradek lost LOL ir pamatysi bus rezultatas 20/6 :D
Ačiū, bet ne, seniau lošdavau LoL'a bet supratau koks jis
š yra... Ir jau pastebėjau kad Dota 2 daug sunkesnis žaidimas, bet kartu ir įdomesnis[/quote]
LoL'as irgi geras žaidimas , bet proto guzai nemokantys žaisti gadina visą vaizdą.
Anyway , sėkmės žaidžiant DotA 2.[/quote]
Ačiū :) P.S. Ne proto guzai, o vaikai kurie nemoka žaist :D[/quote]
Arba traliai kurie ant gareno perkasi mana potus ir eina i mida feedinti :D[/quote]
Arba kai n00b'ai žaisdami su Karthus laiko užspaudę "r" klavišą...
Redaguota 2014-06-14 19:34
Čia į tą pačią temą rašysiu :D.
Taigi norėčiau paklausti kelių dalykų apie Dota 2.
1. Ar yra čia kažkas panašaus, kaip "Recall"
2. Ką daryt, kad mušant bokštą, jis tavęs nepultų? Atrodo yra tų vadinamų creep'ų, bet vistiek mane daužo :D
LOL'ą jau esu gerai atkalęs, bet prie DOTA'os prisėdau, kaip prie naujo žaidimo :D
Redaguota 2014-06-14 21:38