Sveiki, zinau cia mazuma losia cs'a bet ydomu kuris zaidimas geresnis, na ydomiau lost, jo esme ta pati saudai gaudai. Bet kuris geriau cs go ar css. ir parasykit kodel taip manot
nu as tai uz Source... GO man perdaug i bf gameplay nesa
CSGO, nes galima pinigų užsidirbt.
heLy parašė:
nu as tai uz Source... GO man perdaug i bf gameplay nesa
+, aš neįzivaizduoju kaip būtu galima labiau suklyst kalbant apie CS GO. CS GO yra kelis kart sunkesnis už CSS ir daug sunkiau pradėt. Taip pat jis gerokai problemų turi, bet dalykas tas jog jeigu pradėsi lošt comp pastoviai ir ant jo geras tapsi tave žiauriai įtrauks tai ir taps daug smagiau. Problema dar didelė jog nervai gali dažnai imt, kad rusai ir bendrai užseniečiai žiauriai žaidimą trukdys ir jeigu loši solo tau teks lošt iki taško kai išmoksi visą team carrint, bet žaidimas pats žiauriai geras ir patiks bei įtrauks.
Redaguota 2014-06-22 22:32
Lošiu ta csgo. Daužo kaip šunį mane. iš kilometrų daro headshotus su ak. * *
Vienareikšmiškai CS:GO. :) Ypač patinka su rusais žaist, kai tie nervuojasi :D pradeda užpist, užblokini :D bet dažniausiai su normaliais užseniečiais žaidžiu :) Jeigu norit pažaist kada pakvieskit :D
http://steamcommunity.com/id/reskoone/
Redaguota 2014-06-22 23:27
Man taipat CS:GO prie sirdies labiau :)
Turiu tą CS GO, bet man labiau patinka source, nes ten nelagina :D
css jei dar jis turetu skinus tai butu pasaka <3.
Redaguota 2014-06-23 08:54
CS:GO. Vienintelis Counter-Strike žaidimas kažkuo mane sudominęs.
Manęs visiškai neužkabino CS:GO, o Source dar ir dabar kartais palošiu.
Abu , nors Source labiau prie dūšios.
Argumentai:
Source: lengviau išmokt normaliai žaist ; recoil'as nėra toks masyvus kaip per Global Offensive ; community nors ir siauresnis , bet yra rimtas ; per raundus gali beveik visada varyt solo ^^
Global Offensive: nors ir daug sunkiau žaist , negu Source (sunku daryt solo , reik carryi'nt team'ą) , bet šiek tiek smagiau dėl ranked games ; aišku užknisa kada rusai ar kokie kiti užsieniečiai per chat'ą knisa protą ; yra skin'ai , iš kurių gali užsidirbt , jeigu juos priima.