Hi :) Noriu žaisti minecraft su draugu server'yje savo. Pas manę routeris ir noriu atsidaryti portus viską atsidarau, bet vistiek jis negali prisijungti, o man veikia. Gal kažką esu padaręs blogai? Jei daug aiškinti tai parašykite į skype: gvidukas22
Ačiū iš anksto :)
Redaguota 2014-07-02 22:24
gal online mode - true įjungtas server.txt faile ar koksai ten failas, kur visi nustatymai ir t.t?
Tai aš taip pat nelegalas... Jam rodo, kad servas išjungtas.
Naudokit hamachi, jei darot privatų servą, tik nepamiršk išjungt Firewall ir Anti-virus.
Ten ne privatus tėsiog statysime... O per hamachi sugadina intika ir taip nesamonė su tuo hamachi... Ir tam mano draugui per hamachi rodo šauktuką geltonam trikampyje. Ir neveikia o per Tunngle veikia...
bandyk tą patį su UDP protokolu padaryt kad ir TCP ir UDP būtų
TCP/UPD nėra pabandysiu su UPD. ir klausimas kokį ip draugui duoti, kad nereiktų visų bandyti...
Ta prasme yra vienas iš manoip.lt ir yra routerio kur atsidares portus kur prasideda 192.168.*.*
Čia kai portus darau galite užpildyti kaip turi atrodyti gal netaip kanors įvedu?
Dar čia tokei yra protokolai:
To UPD nėra..
Redaguota 2014-07-02 22:47
Ever3st parašė:
Ta prasme yra vienas iš manoip.lt ir yra routerio kur atsidares portus kur prasideda 192.168.*.*
Čia kai portus darau galite užpildyti kaip turi atrodyti gal netaip kanors įvedu?
Dar čia tokei yra protokolai:
To UPD nėra..
UDP po TCP randasi. Draugui duosi ip iš manoip.lt
Redaguota 2014-07-03 08:51