isirasiau far cry 3 nucrakinta gan daug pazaidziau ir kai po keliu dienu norejau isijungti savo seiva jis buvo istrintas ir man leido tik sukurti nauja zaidima ;(.gal kas zino nuo ko galejo issitrinti?:^)
-------------------------------------------
atsiprasau uz klaidas.(bow)
1. sakyk procentus , gal rasiu save'ą parsisiust (dėl gunų ir gun'ų upgrade'ų nepadėsiu niekuom) 2. Man asmeniškai pačiam irgi buvo dinge neseniai bet dabar nebedinginėja.
Nezinau kiek procentu,bet perejau mazdaug 12-15 misiju.Jei rasi tai labai aciu.;)
patikslinsiu perejau 17 misiju
Redaguota 2014-08-04 19:37
man irgi taip buvo. isp radziu po keliu dienu issitryne, paskui po 1 dienos naujas issitryne. nezinau del ko taip buna. po keliu menesiu vel isirasiau ir viskas normaliai, perejau 100%
Parsisiunciau seiva ir ikeliau i program files 86/program data/orbit ir pakeiciau 46 aplankala su seivu ir iejau i zaidima ir vistiek galiu tik new game.Gal ne taip ikeliau?
Kai nori paleist Fc3 spausk desini ir run as administator man taip buvo bet save'int isvis neleido poto kai ta padariau viskas veikia ir save nesitryne
atsisiunciau seiva is sicia http://www.savemygame.fr/en/view-details/f/1818-pc-far-cry-3-by-krd.html ir pagal instrukcijas ikeliau.1)This save game is for PC
2)This is the save after completing Mission 18 i.e. Lin Cong i Presume
3)By copying these, you will start from Mission 19: Unhappy Reunion
Steps to copy:
1)First make sure that, in the folder options, you have checked "Show hidden files & folder"
2)Copy the folder "46" to C:\ProgramData\Orbit\
3)Copy the "GamerProfile.xml" file to C:\Users\'Username'\My Documents\My Games\Far Cry 3
4)Start the Game and play Mission 19: Unhappy Reunion
ir man vistiek neveike.