📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Tinklalapiai
17 žinutės · 2,992 peržiūros
🕐 2014-08-10 18:05 #1
Sveiki, nezinau kas atsitiko, bet einant i keleta tinklalapiu raso "sis tinklalapis negalimas". Esme ta, kad esu 100proc. isitikines, kad visi tie tinklalapiai kuriu neatidaro istikruju veikia. Bandziau daug browseriu, taspats s. Gal kas zinot kame beda?
🕐 2014-08-10 18:19 #2
Gal kokia nuotrauka galetai imest ?
🕐 2014-08-10 18:24 #3
Uhmm Nu čia keletas patarimų :

1. Tinklapis ankščiau veikė, bet jį išjungė dėl kokių nors priežasčių.

2. Tinklapis gali kelti pavojų tavo kompiuteriui, t.y siūsti kenkėjišką programą ir t.t.

3.Tinklapis šiuo metu tvarkomas, atnaujinama informacija, jis gal veiks už kelių valandų.

4. Tavo tėvai užblokavo kai kuriuos tinklapius, kad nelandžiotum, kur vaikams nereikia.

5. Kompas pasigavo virusų.

6. Pelės nugraužė interneto kabelį.

7. Išjung 10 minučių pailsėti Wi-Fi , jei tokį naudoji.

Parašyk kokie "tinklapiai" tau neatsidaro. Gal kas nors iš čia žinos daugiau.
🕐 2014-08-10 18:25 #4
benke parašė:

Aik * nuotrauka tu nuotrauka...
🕐 2014-08-10 18:44 #5
Nei vienas is situ punktu netinka, kadangi per kita kompa bei telefona tie tinklalapiai veikia.Jie tikrai nera kenkejiski, esu tuom visiskai isitikines.
Nu va nebent su pelem reiks eit kovot :D :D

pavyzdys: buzzerbeater.com ir daugybe kitu...
Redaguota 2014-08-10 18:45
🕐 2014-08-10 19:14 #6
Kitą browser.
🕐 2014-08-10 19:18 #7
Tevas parašė:
[quote]benke parašė:

Aik * nuotrauka tu nuotrauka...[/quote]

Pusk tu is cia geriau! Paprasiau nuotraukos nes nelabai aina suprast kokia ten problema.. Ten tu priezasciu gali but milijonai! P**a jis man prota kai pacio nesamones net nepadejo...

Seip gali praskanuot kompiuteri nuo virusu.. Nes dazniausiai cia buna virusu kalte.

Arba gali but susimales host failas kuris yra sistemos failuose.
Redaguota 2014-08-10 19:20
🕐 2014-08-10 19:27 #8
Tėvas on fire. Visiems būsimiems piktadariams gresia įspėjimai, tad raminkitės.
🕐 2014-08-10 19:36 #9
benke parašė:
[quote]Tevas parašė:
[quote]benke parašė:

Pusk tu is cia geriau! Paprasiau nuotraukos nes nelabai aina suprast kokia ten problema.. Ten tu priezasciu gali but milijonai! P**a jis man prota kai pacio nesamones net nepadejo...

Seip gali praskanuot kompiuteri nuo virusu.. Nes dazniausiai cia buna virusu kalte.

Arba gali but susimales host failas kuris yra sistemos failuose.[/quote]

;D Tu pats dabar perskaityk ką parašei... Aš jau sakiau apie virusus ir kitą šūdą.. kas gali būti.
🕐 2014-08-10 19:37 #10
Gameriss parašė:
Nei vienas is situ punktu netinka, kadangi per kita kompa bei telefona tie tinklalapiai veikia.Jie tikrai nera kenkejiski, esu tuom visiskai isitikines.

Tai jei ant kitų kompų veikia, o ant šito ne, stdv bus virusų.
🕐 2014-08-10 19:38 #11
Tevas parašė:
[quote]Gameriss parašė:

Tai jei ant kitų kompų veikia, o ant šito ne, stdv bus virusų.[/quote]
nenusišnekėk..tiesiog su naršykle problema ir tiek.
🕐 2014-08-10 19:39 #12
Tevas parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]Tevas parašė:
[quote]benke parašė:

;D Tu pats dabar perskaityk ką parašei... Aš jau sakiau apie virusus ir kitą šūdą.. kas gali būti.[/quote]

Maziau cia sokinek ir baik off topint.. Paskaityk mano antra varianta durneli.
🕐 2014-08-10 19:42 #13
benke parašė:
[quote]Tevas parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]Tevas parašė:
[quote]benke parašė:

;D Tu pats dabar perskaityk ką parašei... Aš jau sakiau apie virusus ir kitą šūdą.. kas gali būti.[/quote]

Maziau cia sokinek ir baik off topint.. Paskaityk mano antra varianta durneli.[/quote]

Taip skaičiau Tavo Antrą Variantą, durniau. Host faile nieko nebūtų. Kaip žmogus apibūdino savo problemą, tai tikrai host failui nieko čia nėra.
🕐 2014-08-10 19:42 #14
Dar temos autoriau, gali patikrinti kompe laiką, ar data teisinga, ar sutampa metai, mėnesis, diena, valandos.
🕐 2014-08-10 19:54 #15
Tevas parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]Tevas parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]Tevas parašė:
[quote]benke parašė:

Maziau cia sokinek ir baik off topint.. Paskaityk mano antra varianta durneli.[/quote]

Taip skaičiau Tavo Antrą Variantą, durniau. Host faile nieko nebūtų. Kaip žmogus apibūdino savo problemą, tai tikrai host failui nieko čia nėra.[/quote]

Kad tu net neisivaizduoji apie ka as sneku.. :D Kokio viruso ar kito meslo pagalba host failas galejo buti perrasytas ir per ji buvo uzblokuota daugelis tinklalapiu.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti