🕐 2014-09-05 15:21
Raktai parduoti, istrinkit tema.
Redaguota 2014-09-07 13:51
Ok, as tau 2 raktus rezervuoju.heLy parašė:
ryt po piet ar velyvam vakare perku is sito zmogaus, parasysiu kaip kas
Nori pirkt? Pridek i draugus, atsiusiu swedbank'o israsus siandiena parduotu raktu, beto pigiai parduodu nes siuos raktus gavau pardaves knife, o kadangi man skubiai reikia litu tai pigiai ir parduodu, beto nesuprantu as jusu, jei per brangiai blogai, jei pigiai irgi blogai...deivis_ parašė:
Jei turi raktų, nereiškia dar kad esi patikimas. Jei pirkėjas turi reputacijos uzdarbis.lt, vistiek pirmas neitum? Kažkaip per pigiai parduodi.. įtartina
gytoox221 parašė:
Nori pirkt? Pridek i draugus, atsiusiu swedbank'o israsus siandiena parduotu raktu, beto pigiai parduodu nes siuos raktus gavau pardaves knife, o kadangi man skubiai reikia litu tai pigiai ir parduodu, beto nesuprantu as jusu, jei per brangiai blogai, jei pigiai irgi blogai...
deivis_ parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
Nori pirkt? Pridek i draugus, atsiusiu swedbank'o israsus siandiena parduotu raktu, beto pigiai parduodu nes siuos raktus gavau pardaves knife, o kadangi man skubiai reikia litu tai pigiai ir parduodu, beto nesuprantu as jusu, jei per brangiai blogai, jei pigiai irgi blogai...
gytoox221 parašė:
..o del peilio jis buvo tradintas per csgolounge i raktus pries 2-3 dienas tai jo ft jau toli grazu..
deivis_ parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
..o del peilio jis buvo tradintas per csgolounge i raktus pries 2-3 dienas tai jo ft jau toli grazu..