Sveiki. Turbūt visi iš čia esančių turi kokių užsiėmimų laisvalaikį (ne vien tik žaidimai) , tai pasidalinkim kokie jūsų hobiai laisvalaikiu , pvz. mano yra knygų skaitymas ir piešimas.
Redaguota 2014-09-13 20:26
Pries keleta metu megau modeliuoti. Klijuot is popieriaus visokius modelius. Paskutinis modelis buvo SU - 27 is Modelis ir Erdve zurnalo. Siuo metu hobiam laiko nelabai yra. Mokslai ir seip laisvalaikis uzimtas. Kai laiko yra tai kaip ir visi - pazaidziu truputi.
Mano hobis tai desrele tampyt
mano hobis, sportuot. kasdien, kai tik atsiranda laisvo laiko, ar tai vakare, ar tai ryte, o gal net pareinant is mokyklos, pasportuot. sportuoju po 1-2 valandas.. prie mano namu yra sporto aikste, ir turnikas, ir lygiagretis... ir dar keli dalykai... todel ir yra noro sportuot, nes yra kur ;3
Muzikos klausymas ir daryti kažką, kas susiję su kūryba, ar tai Sims4 namų statymas, Ps, piešimas ir pan.
Ankščiau ir aš modeliuodavau kaip High-Five.Dabar tai pasportuoju dažnai turnikas,ir pnš..
eilių rašymas, knygų skaitymas, pc žaidimai.
Muzikos klausymas,video kūrimas kaip netingiu,domėjimasis antruoju pasauliniu karu,taip pat to meto technika,krepšinis,pc grajai(žaidimai)
PC zaidimai,photoshop,muzika,krepsinis,streetworkout.