📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Minecraft
12 žinutės · 2,864 peržiūros
🕐 2014-09-18 19:33 #1
Heh, gal ir vaikiškas klausimas, bet pasiūlykit kokių lietuvišku creative serveriu, kur būtų galima statyti ir Item Frame, ir Redstone, ir visokį kitokį šūdą, legalą nusipirkęs, tai tiks ir legalūs serveriai.
🕐 2014-09-18 20:31 #2
Lietuvisku normaliu nerasi. Tai jeigu legalas tai eik tiesiog i koki MINEPLEX tikrai turi creative
🕐 2014-09-18 20:40 #3
jo lietuviai visad kuria savo unikalu survival Su*a kuris nera unikalus
🕐 2014-09-18 20:45 #4
Minecraft aukos? :D
🕐 2014-09-18 20:48 #5
Djfonex parašė:
Minecraft aukos? :D

tai kad žaidi kažkokį žaidimą vadinas esi auka?
su tokia logika kad tavęs net į valytojus nepriimtų..
🕐 2014-09-18 20:49 #6
Minecraft nera *, tik tie, kurie juos reklamuoja. Creative pats kartais zaidziu
🕐 2014-09-19 13:42 #7
RockSalt parašė:
Lietuvisku normaliu nerasi. Tai jeigu legalas tai eik tiesiog i koki MINEPLEX tikrai turi creative

Kiek žaidžiau Mineplex tai neradau creative, na šeip, dažniausiai ten žaidžiu Mixed Arcade, arba kartais pažaidžiu Hine 'n' Seek
🕐 2014-09-19 16:13 #8
Vaflioras parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Kiek žaidžiau Mineplex tai neradau creative, na šeip, dažniausiai ten žaidžiu Mixed Arcade, arba kartais pažaidžiu Hine 'n' Seek[/quote] nu as tik siaip kaip mineplex parasiau. Tiesiog rasyk Minecraft creatvive server ar kaska tokio i Google ir ismes
🕐 2014-09-19 17:14 #9
RockSalt parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Kiek žaidžiau Mineplex tai neradau creative, na šeip, dažniausiai ten žaidžiu Mixed Arcade, arba kartais pažaidžiu Hine 'n' Seek[/quote] nu as tik siaip kaip mineplex parasiau. Tiesiog rasyk Minecraft creatvive server ar kaska tokio i Google ir ismes[/quote]

Bet aš matau, tu net neperskaitei, tai ko aš prašau?
🕐 2014-09-19 17:38 #10
Vaflioras parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Kiek žaidžiau Mineplex tai neradau creative, na šeip, dažniausiai ten žaidžiu Mixed Arcade, arba kartais pažaidžiu Hine 'n' Seek[/quote] nu as tik siaip kaip mineplex parasiau. Tiesiog rasyk Minecraft creatvive server ar kaska tokio i Google ir ismes[/quote]

Bet aš matau, tu net neperskaitei, tai ko aš prašau?[/quote] tik sakau kad neieskotum lietuvisku. Te dziaukis http://minecraft-server-list.com/
🕐 2014-09-19 17:46 #11
RockSalt parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Bet aš matau, tu net neperskaitei, tai ko aš prašau?[/quote] tik sakau kad neieskotum lietuvisku. Te dziaukis http://minecraft-server-list.com/[/quote]

Beprasmis tavo rašymas, man lietuviškų reikia, ne užsienietiškų.
🕐 2014-09-19 17:49 #12
nu tai kodel tau netinka uzsenietiski? lietuvisku normaliu nesurasi
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti