📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Lietuviškai Resident Evil 6 | Video
8 žinutės · 2,632 peržiūros
🕐 2014-09-19 10:23 #1
Sveiki!

Aš Wampas

Su vienu iš lietuviškus vaizdelius darančių žmonių nusprendėme pradėti žaisti Resident Evil 6 coop rėžimą. Žaizdami nusprendėme įsijausti į veikėjus, sukurti jiems šiek tiek kitokias asmenybes negu pateikia pats žaidimas, rezultatą galite pamatyti apačioje : P

#1 - Pirmoji dalis:

http://www.youtube.com/watch?v=sW33e9chQ94&index=1&list=PLE3dsa9r8VLPTLL71EJX3v2TJEyvG3Psf
🕐 2014-09-19 10:30 #2
Negali tu sukurt viena tema kaip visi cia 'youtuberiai' kur reklamuoja savo kanalus
Redaguota 2014-09-19 10:31
🕐 2014-09-19 10:35 #3
Sencor parašė:
Negali tu sukurt viena tema kaip visi cia 'youtuberiai' kur reklamuoja savo kanalus

Skirtingiems žaidimams skirtingos antraštės :)
🕐 2014-09-19 15:29 #4
WampasChillina parašė:
[quote]Sencor parašė:

Skirtingiems žaidimams skirtingos antraštės :)[/quote]

Geriau būtų,kad visus savo video keltum į vieną temą,tai kaip dabar atrodytų turėčiau 3 telefonus ir kiekvienam telefonui po tema?
🕐 2014-09-19 16:48 #5
Sutinku su Yugi, truputi erzina kas iš šio portalo šeip daugelis tave žino manau. nenoriu pasirodyti geresnis bet aš čia senesnis narys, noriu duoti išminties kas buna kai spam`ini. tesiog ban gausi. o nei mes nei tu to nenori taip ? Taigi pagalvok apie ka sakiau :)
🕐 2014-09-19 17:29 #6
Yugi parašė:
[quote]WampasChillina parašė:
[quote]Sencor parašė:

Geriau būtų,kad visus savo video keltum į vieną temą,tai kaip dabar atrodytų turėčiau 3 telefonus ir kiekvienam telefonui po tema?[/quote]

Ir pagal antraštę pasirinkčiau kuris mane domina :)
🕐 2014-09-19 17:42 #7
WampasChillina parašė:
[quote]Yugi parašė:
[quote]Sencor parašė:

Geriau būtų,kad visus savo video keltum į vieną temą,tai kaip dabar atrodytų turėčiau 3 telefonus ir kiekvienam telefonui po tema?[/quote]

Ir pagal antraštę pasirinkčiau kuris mane domina :)[/quote]

Pyk,nepykęs,bet su tokiu mąstymų tu dužęs 5 temas sukūrei ir vis dar kuri
🕐 2014-09-19 17:45 #8
WampasChillina parašė:
[quote]Yugi parašė:
[quote]Sencor parašė:

Ir pagal antraštę pasirinkčiau kuris mane domina :)[/quote]

Jei zmogui idomus tavo video, tai manau jam jokiu didelio skirtumo, nuos i ta tema, paziures viena, paziures kita...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti