📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
PayPal Problema
3 žinutės · 1,125 peržiūros
🕐 2014-10-16 19:45 #1
Sveiki, susikūriau PayPal paskyrą tačiau iškilo klausimas, man prašo sulinkint PayPala su credit card, tai ką man daryt jei aš neturiu credit card? Ar čia išvis nebūtina? Nes tarkim susikūriau tą PayPal dėl to kad galėčiau išmėgint Spotify 30 free trial ir ten prašo Card number, Expiry date ir Security code, tai va, padėkit jei čia kažką eina patvarkyt nes aš nesigaudau čia..
🕐 2014-10-16 20:16 #2
Rufinas parašė:
Sveiki, susikūriau PayPal paskyrą tačiau iškilo klausimas, man prašo sulinkint PayPala su credit card, tai ką man daryt jei aš neturiu credit card? Ar čia išvis nebūtina? Nes tarkim susikūriau tą PayPal dėl to kad galėčiau išmėgint Spotify 30 free trial ir ten prašo Card number, Expiry date ir Security code, tai va, padėkit jei čia kažką eina patvarkyt nes aš nesigaudau čia..

Jei nori neribotai tai būtina. Šiaip pervesti pinigus, ir gauti ir kaikur sumokėti galima be kortelės. Bet tik labai ribotai ir dažnai net nesuveikia errorą išmete. Kokiam trialui kur prašo kortelės ten serial number ir t.t. su nepatvirtinta paskyra nepraeisi.
🕐 2014-10-16 20:27 #3
Pats naudoju neprijungta. Ir viskas ok.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti