Kaip ir supratot temos pavadinimą , diskutuojam su kuo patogiau žaist įvarius žaidimus. Nepagailim argumentų kodėl.
Klaviatūra+ Pelė = Įsp. O jei rimtai tai, todėl, nes man tik tai priimtina, pultelį esu bandęs tik tolimoje vaikystėje. Ir man pultelis apriboja apžvalgos laisvę.
Redaguota 2014-10-21 20:46
Klaviatūra ir pelė. Bent jau daugiausiam kiekiui žanrų. Manau yra pakankamai paprasta išmastyti, kad žaisti, tarkim, moba/fps/strategy su K+M [trumpinsiu, keyboard ir mouse]. Open world, sport ir t.t tai nėra blogai su controlleriu.
Niekada nesuprasiu žmonių, kurie sako kad patogiau fps yra lošti su controlleriu negu K+M.
Kaip kuriem. Siaip dazniausiai klaviatura ir pele, bet ten kai dauzytis reikia (pvz naruto, dbz) tai geriau su pulteliu
Klaviatūra+Pele!!! Nemanau, kad lol'ą su pulteliu gerai pažaisčiau :D. Pultelis nebent sporto/fighting ir gal dar lenktynių žaidimams.
Na, neesu bandęs su pulteliu, bet žiauriai norėčiau pabandyti. Šį kartą balsuoju už Keyboard and Mouse
Pulteliu tuo kur tv jungineji? :D
Šaudyklėm, MMO, MOBA ir dauguma action žaidimų - K + M
Sport( į tai ieina ir fighting) - Controller
O su vairavimų susije tik su vairu :)
Sutinku su "Pc master race" bet kad zaisti su pulteliu nusikaltimas, yra didziausia bull* mano gyvenime....
1. as pats zaidimam kaip "dark souls" visada turiu pulteli pasijunges. antroje dalyje yra specialiai padarytas parry animation delay tam kad zaisti su pulteliu.
2. o stai zandrai kuriem as naudoju puteli.
1.H&S (hack and slash)
2.Fighting.
3.Sport.
4.RPG (Tik dark souls).
5.Platformeriai
6.Action Open world games