Sveiki, noriu paklausti vieno dalyko, kai vieną kartą perrašiau savo kompą, buvo toks failiukas windows.old, ten buvo išsaugoti failai. Aš noriu sužinoti kur reikia kelti savo failus, kad jie ten išsisaugotų, reiškia aš noriu išsisaugoti savo žaidimų instaliacijas, nuotraukas dainas ir kitus failus, bet neturiu išorinio disko, kad pasidaryčiau atsarginę kopiją, tad noriu tuos sau reikalingus failus sukelti ten, kur po perrašymo būna išsaugoti windows.old faile. Tikiuosi supratot ko aš klausiu. :)
cia rimciau googlint reikia bet kiek pamenu privalo buti C diske ir per pc kazkas padaryta kad juos paliktu windowsu perrasymo metu (labai daug papasakojau...) sjp daugiau pasakyt negaliu paskutini karta kazka palikau kompe po perasymo kad butu pries gal kokius 5metus...
Jezau marija,tiek sunku per google susirast programa,suskaidyti Harda i kelias dalis, ir vsio.. vienam diske win, kitam reikalingi failai..
P.S jei jum lieka windows.old aplankalas, Pries rasant win,reikia Harda formatuot
Redaguota 2014-10-26 10:41
Windows.old pasilieka tada kai tu neformatuo C disko t.y. neistrini senu windows, jame pasilieka seni windows ir viskas kas buna my documents folderyte, tai jei nori kad isliktu viskas tai sisumesk viska ka nori ant dekstopo, paskui tame .old susirasi desktop folderi ir viskas ten bus.