📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
TSŪ soc.tinklapis
14 žinutės · 3,164 peržiūros
🕐 2014-11-06 14:56 #1
Sveiki visi ! Turiu su jumis pasidalinti, kuom manau spėsite pasinaudoti, kol į Lietuvą nespėjo atkeliauti, nors neabejoju, jog po poros dienų išvysite žmones šnekančius ir besidalijančius apie šį soc. tinklapį. Jau kelias dienas matau savo draugus amerikoje postinancius apie šią platformą (soc.tinklalapi), tik dabar radau laiko peržvelgti,apie tikrą revoliucija soc. tinklapiuose. Pasiimk kuo geresnį username` ą, kol dar įmanoma! Užsiregink, kaip į FB profilį. Šio soc.tinklapio esmė jog už kiekvieną like tu gauni $centus, kurie kaupiasi ir vėliau juos gali išsigryninti i realius pinigus. Jokios apgaulės, sukčiavimo ar spamo, tiesiog prisijunk kaip į dar vieną facebooka kelk nuotraukas ir tai kas tau patinka ir iš to uždirbk pinigų :)

Registruokis https://www.tsu.co/LTU_Republic
Ir kviesk visus !

Pažiūrėkit šitą video, susipažinimui :) Kuris parodo, kaip visi socialiniai tinklai pelnosi is visu žmonių postų ir reklamų, už tai duodami 0% vartotojui ir pasimdami 100% sau, kuomet TSŪ 10% pasilieka sau ir 90% duoda vartotojui.
https://www.youtube.com/watch?v=rL1fDIJVl_U

Jei turit klausimų rašykit į komentarus ;)
🕐 2014-11-06 15:01 #2
neknisk man mirkalo. rodai faktus. kiek pats uzdirbai ir t.t.
🕐 2014-11-06 15:07 #3
High-Five parašė:

Gali neit ir nesiregistruot su tokiu požiūriu, tavo sprendimas. Nereik nieko įrodinėt, pasigooglink, pasidomėk. Aš pats turiu centus kurių išgrynint negaliu, nes išmoka nuo 100dol
🕐 2014-11-06 15:09 #4
kjkarolis11 parašė:
[quote]High-Five parašė:

Gali neit ir nesiregistruot su tokiu požiūriu, tavo sprendimas. Nereik nieko įrodinėt, pasigooglink, pasidomėk. Aš pats turiu centus kurių išgrynint negaliu, nes išmoka nuo 100dol[/quote]
Taip ir bus, surinksi o poto..
🕐 2014-11-06 15:10 #5
dar vienas * kisa savo reklamas uz centus varyt xD
Redaguota 2014-11-06 15:15
🕐 2014-11-06 15:11 #6
SORA parašė:
[quote]kjkarolis11 parašė:
[quote]High-Five parašė:

Gali neit ir nesiregistruot su tokiu požiūriu, tavo sprendimas. Nereik nieko įrodinėt, pasigooglink, pasidomėk. Aš pats turiu centus kurių išgrynint negaliu, nes išmoka nuo 100dol[/quote]
Taip ir bus, surinksi o poto..[/quote]

Nu gerai, nebandyk ir nedaryk :) Bus žmonių kurie darys ir uždirbs :) Yra žmonių kurie jau gavo ir jokių problemų.
🕐 2014-11-06 15:23 #7
"Tie kiti tikrai gavo"
tokių puslapių kur "tikrai moka" tūkstančiai.
🕐 2014-11-06 15:28 #8
kjkarolis11 parašė:
[quote]SORA parašė:
[quote]High-Five parašė:

Nu gerai, nebandyk ir nedaryk :) Bus žmonių kurie darys ir uždirbs :) Yra žmonių kurie jau gavo ir jokių problemų.[/quote]

Įrodyk kad gavai?
🕐 2014-11-06 15:33 #9
Australas parašė:
[quote]SORA parašė:
[quote]High-Five parašė:

Nu gerai, nebandyk ir nedaryk :) Bus žmonių kurie darys ir uždirbs :) Yra žmonių kurie jau gavo ir jokių problemų.[/quote]

Įrodyk kad gavai?[/quote]

Kur irodyt?
🕐 2014-11-06 15:34 #10
kjkarolis11 parašė:
[quote]Australas parašė:
[quote]SORA parašė:
[quote]High-Five parašė:

Įrodyk kad gavai?[/quote]

Kur irodyt?[/quote]

Gameris.lt
🕐 2014-11-06 16:17 #11
Cia tas pats, kas, jeigu koks nepazystamas dede pasiulytu nuvezt iki "namu" ir tu isestum. Varytumet i miska, miesto apziuret.
🕐 2014-11-06 16:41 #12
BaconStrip parašė:
Cia tas pats, kas, jeigu koks nepazystamas dede pasiulytu nuvezt iki "namu" ir tu isestum. Varytumet i miska, miesto apziuret.

Įlipau , paklausiau per kur ir iki kur patogiau važiuot , sąžiningai nuvežė iki ten ir parėjau iki namų likusį nedidelį atstumą. Ir tik be gauruotų minčių.
Redaguota 2014-11-06 16:42
🕐 2014-11-06 16:49 #13
Ką aš galiu pasakyt. Surinksi tuos 100 $ po kokių 5 metų. Ir negausi jų. Sakys, Atsiprašau, bankrutavome, ar bankrutuojame pasilikdami net 10% pelno...

Pagalvokit kodėl duoda tik centukais ir kodėl pasiimti gali tik nuo 100$ o ne nuo 10$ ar tų pačių 5$...
Redaguota 2014-11-06 16:49
🕐 2014-11-06 17:30 #14
dragon ltu 2 parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Įlipau , paklausiau per kur ir iki kur patogiau važiuot , sąžiningai nuvežė iki ten ir parėjau iki namų likusį nedidelį atstumą. Ir tik be gauruotų minčių.[/quote]
Hm.. As atsisakiau pasiulymo net tada, kai pasiule mane pavest tikybos mokytojas..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti